ΡΟΗ 24/7:

3η ημέρα του Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας 2017

mf171

Οι μαθητές του Δήμου Ν. Προποντίδας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό

Μας κατέπληξαν ευχάριστα και χθες βράδυ οι μαθητές των Σχολείων που πήραν μέρος στην 3η ημέρα του Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας 2017 του Δήμου Ν. Προποντίδας, με τα υπέροχα προγράμματα που παρουσιάστηκαν, από το Δημοτικό Σχολείο Φλογητών-Πλαγίων, το ΚΔΑΠ Ν.Καλλικράτειας, το ΚΔΑΠ Ν.Μουδανιών Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ν.Προποντίδας, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Τρίγλιας και από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Καλλικράτειας.

mf172

Στο Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας 2017 Δήμου Ν. Προποντίδας παρουσιάζονται κάθε βράδυ στις 8 στο ευρύ κοινό, οι ετήσιες πολιτιστικές δραστηριότητες των μαθητών των σχολείων της Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ν.Προποντίδας, προκειμένου να προαχθεί η αξία της πολιτιστικής δημιουργίας και η σύνδεση της μαθητικής ζωής με την ευρύτερη τοπική κοινωνία και βραβεύονται οι μαθητές για τις διακρίσεις τους σε διάφορους διαγωνισμούς.
Φέτος για πρώτη χρονιά στο Φεστιβάλ, συμμετέχουν και τα 6 Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, που λειτουργούν στο Δήμο Ν.Προποντίδας.

mf173

Στο αποψινό πρόγραμμα της Παρασκευής, συμμετέχουν το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πορταριάς, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Τρίγλιας, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Μουδανιών, το Δημοτικό Σχολείο Πορταριάς και η Δημοτική Ορχήστρα και η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Ν. Προποντίδας, ενώ στο αυριανό πρόγραμμα του Σαββάτου συμμετέχουν το ΚΔΑΠ Ν.Μουδανιών, το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ν.Καλλικράτειας, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Μουδανιών, και το Δημοτικό Σχολείο Σημάντρων.

mf175

mf176

mf174

mf177

επιστροφή στην κορυφή