ΡΟΗ 24/7:

Αυλαία του 3ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας 2017

f171a

Τον Ιούνιο του 2018 το επόμενο ραντεβού

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έπεσε η αυλαία του Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας 2017 του Δήμου Ν. Προποντίδας, το Σάββατο 10 Ιουνίου.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ν. Προποντίδας, ξεδίπλωσαν για ακόμη μια χρονιά το ταλέντο τους και τη δημιουργική τους φαντασία και μας κατέπληξαν ευχάριστα με τα καλλιτεχνικά τους προγράμματα που παρουσίασαν.

f171

Στο Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας 2017 Δήμου Ν. Προποντίδας, που οργανώνει ο Δήμος Ν. Προποντίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ν. Προποντίδας, παρουσιάστηκαν κάθε βράδυ από τις 6 έως 10 Ιουνίου στο ευρύ κοινό, οι ετήσιες πολιτιστικές δραστηριότητες των μαθητών των σχολείων της Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ν. Προποντίδας, προκειμένου να προαχθεί η αξία της πολιτιστικής δημιουργίας και η σύνδεση της μαθητικής ζωής με την ευρύτερη τοπική κοινωνία και βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες για τις διακρίσεις τους σε διάφορους διαγωνισμούς.

f172

Φέτος για πρώτη χρονιά στο Φεστιβάλ, συμμετείχαν και τα 6 Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, που λειτουργούν στο Δήμο Ν. Προποντίδας.
Στο πρόγραμμα της Παρασκευής 9 Ιουνίου συμμετείχαν το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πορταριάς, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Τρίγλιας, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Μουδανιών, το Δημοτικό Σχολείο Πορταριάς και η Δημοτική Ορχήστρα και η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Ν. Προποντίδας ενώ στο πρόγραμμα του Σαββάτου 10 Ιουνίου συμμετείχαν το ΚΔΑΠ Ν. Μουδανιών, το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ν. Καλλικράτειας, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Μουδανιών, και το Δημοτικό Σχολείο Σημάντρων.

f173

Μετά την ολοκλήρωση του φετινού Φεστιβάλ ο Δήμος Ν. Προποντίδας ανανέωσε το ραντεβού με τις καλλιτεχνικές δημιουργίες των Σχολείων του Δήμου για τον Ιούνιο του 2018, στο 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ.

f174

επιστροφή στην κορυφή