Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Το διπλό LIVE album «17» των ΟΝΑΡ

onar17

Συμμετέχουν κορυφαίοι δημιουργοί και ερμηνευτές

Οι ΟΝΑΡ, το συγκρότημα που για δύο δεκαετίες παραμένει στην κορυφή της δισκογραφίας, συνεχίζει να μας εκπλήσσει και να μας συγκινεί, έπειτα και από την κυκλοφορία του διπλού live album τους με τίτλο «17» από την Spider Music, στο οποίο περιλαμβάνονται όλες οι μεγάλες τους επιτυχίες, από την ίδρυση και την κυκλοφορία του πρώτου τους album το 1999, αλλά και με την προσθήκη του νέου τους τραγουδιού με τίτλο, «Η ψυχή μου δεν ησυχάζει».

Στο «17» συμμετέχουν κορυφαίοι επίσης δημιουργοί και ερμηνευτές όπως οι: Φίλιππος Πλιάτσικας, Γιάννης Κότσιρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Νίκος Ζιώγαλας και Νίκη Οικονόμου.

Έπειτα από την τόσο θερμή υποδοχή του κοινού, που όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει την αγάπη και την υποστήριξή του στους ΟΝΑΡ, το συγκρότημα ξεκινά σε λίγες ημέρες και τις live εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα για να τους ανταποδώσει την αγάπη τους!

Σε αυτές τις συναυλίες τους, οι ΟΝΑΡ εκτός από τις κορυφαίες επιτυχίες τους θα παρουσιάσουν και διασκευές πολύ σημαντικών έργων κορυφαίων δημιουργών!

Ακούστε εδώ το νέο τραγούδι “Η ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΕΙ”

επιστροφή στην κορυφή