Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

Ονειρεμένες διακοπές σε απέραντο γαλάζιο

banner1

Camping “Blue Dream” στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Σε απόσταση διάρκειας 45 λεπτών από τη Θεσσαλονίκη σε μια πανέμορφη παραλία, σε έναν υπέροχο μικρό κόλπο, με καταγάλανα καθαρά νερά, ψιλή άσπρη άμμο και ρηχά νερά ιδανική για μικρούς και μεγάλους, στην περιοχή Σάνη, στη δυτική πλευρά της χερσονήσου Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική, βρίσκεται το camping “Blue Dream”. Μέσα στα δέντρα με θέα τον Όλυμπο.

«Η λειτουργία του camping ξεκίνησε το 1989 μαζί με τα τμήματα εστιατορίου και σούπερ μάρκετ ενώ στη συνέχεια ενσωματώθηκαν το beach bar, η κρεπερί και το ψητοπωλείο», αναφέρει στο halkidikifocus.gr ο ένας εκ των ιδιοκτητών του “Blue Dream” Λεωνίδας Μουλαγιαννιός. «Ο χώρος πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την ασφαλή και άνετη διαμονή των κατασκηνωτών με μία σειρά παροχών και διευκολύνσεων», προσθέτει.

Το “Blue Dream” είναι Α’ Κατηγορίας και διαθέτει περισσότερες από 200 θέσεις για σκηνές και τροχόσπιτα από 80 έως 100 τ.μ. κοντά στη θάλασσα ή κοντά στο δάσος, αριθμημένες και οριοθετημένες. Σε κάθε θέση θα υπάρχουν εγκαταστάσεις υγιεινής σε κοντινή απόσταση, ηλεκτρικό ρεύμα και θέση στάθμευσης.

image8

kamping me troxospito top

Όπως σημειώνει ο κ. Μουλαγιαννιός, εκτός από τους βασικούς χώρους υγιεινής, έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα, εγκαταστάσεις για τον πλύσιμο ρούχων, την προετοιμασία ψαριών ενώ ελήφθη μέριμνα και για την εξυπηρέτηση ΑμεΑ.

xoroi igiinis thumb

img 0016

Έμφαση στον αθλητισμό

Κάθε καλοκαίρι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο διοργανώνονται διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες. Υπεύθυνος γυμναστής διοργανώνει αγώνες τρεξίματος, ποδηλασίας, επιδεξιότητα στην ποδηλασία, κολύμβησης και παραδοσιακών παιχνιδιών, για παιδάκια από 4 έως 13 χρονών, με απονομή μεταλλίων και διπλωμάτων στα παιδιά που κέρδισαν, και αγώνες Beach Volley, Basket, Foot Volley, mini ποδοσφαίρου για μεγαλύτερα παιδία και ενήλικες. «Από τις πρώτες δραστηριότητες που αναπτύξαμε ήταν η δημιουργία sports club με την ενεργή, εθελοντική συμμετοχή των κατασκηνωτών», εξηγεί ο κ. Μουλαγιαννιός, ο οποίος ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής, με πολύ αγάπη και μεράκι, καθιέρωσε τις συγκεκριμένες αθλητικές δραστηριότητες, δημιουργώντας τις ανάλογες υποδομές στο χώρο του “Blue Dream”, όπως γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου, καθώς και παιδική χαρά. «Είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε δειλά-δειλά το 1993 με παιδαγωγικά παιχνίδια και γιγαντώθηκε στην πορεία με τη διοργάνωση και φιλοξενία διαφόρων τουρνουά κατά την περίοδο 20 Ιουλίου-15 Αυγούστου», προσθέτει.

dsc 8947

img 0063 0

unnamed3

Ταβέρνα “Μπαρμπα-Γιώργης”

Η γαστρονομία στο camping “Blue Dream” φέρει το όνομα “Μπαρμπα-Γιώργης”. Όπως αναφέρει ο κ. Μουλαγιαννιός η εξυπηρέτηση δεν είναι self service ενώ το μενού περιλαμβάνει ψαρικά και κρεατικά. Οι κατασκηνωτές έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν και μαγειρευτό φαγητό με τέσσερα διαφορετικά πιάτα ημερησίως. «Κάθε Παρασκευή –εδώ και 27χρόνια- διοργανώνεται ελληνική βραδιά με καλό λαϊκό, έντεχνο και ρεμπέτικο τραγούδι από πενταμελή ορχήστρα», σημειώνει.

taverna top

image3 4

Beach Bar “Άνεμος”

Από το 1995, στην πανέμορφη ακτή Σάνη, αποτελεί πόλο έλξης για τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο.

Μπορεί κανείς να χαλαρώσει στις ξαπλώστρες του από νωρίς το πρωί με καφέδες, φυσικούς χυμούς, φρούτα, snacks και φρέσκες σαλάτες, και πλησιάζοντας προς το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, να πάρουν θέση οι παγωμένες μπύρες και τα μοναδικά cocktails! «Από τον “Άνεμο” δεν λείπουν τα διάφορα πάρτι events το μεσημέρι και το βράδυ, όπως και κάποιες live βραδιές», επισημαίνει ο κ. Μουλαγιαννιός.

banner3

image5 1

img 1636 web

img 1714 web

Στην κρεπερί μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας, καφέ, κρέπες, σάντουιτς και τοστ, όπως επίσης παγωτά και γλυκά.

kreperi top

Στο χώρο του “Blue Dream” λειτουργεί και ψητοπωλείο για fast food… καταστάσεις ενώ τέλος από το super market οι κατασκηνωτές μπορούν να προμηθευτούν όλα όσα χρειάζονται καθημερινά στη διάρκεια της διαμονής τους.

«Η φιλοσοφία μας ήταν από την πρώτη στιγμή να δημιουργήσουμε ένα μικρό χωρίο, στόχος ο οποίος επιτεύχθηκε. Οι οικογένειες που μας επιλέγουν για τις διακοπές τους αναπτύσσουν μεταξύ τους φιλίες, δημιουργούν τους πυρήνες της γειτονιάς, τα παιδιά αποκτούν νέους φίλους, ζουν την χαρά του παιχνιδιού, αθλούνται ή κάνουν τις βόλτες με το ποδήλατό τους. Οι μεγαλύτεροι απολαμβάνουν την ξενοιασιά της φύσης κάτω από τη σκιά, είτε κάνοντας μπάρμπεκιου είτε διασκεδάζοντας με τα διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια», καταλήγει ο κ. Μουλαγιαννιός.

image5 0

img 0033

INFO

Blue Dream Camping

Σάνη Χαλκιδικής, Χαλκιδική, 63077

Τηλ: +30 23740 31249 & 23740 31435
Φαξ: +30 23740 31353
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
URL: www.campingbluedream.gr

επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr