ΡΟΗ 24/7:

Κοσμοπλημμύρα στη συναυλία για την ενίσχυση του Special Olympics

DD9aAtwXgAAYM9g

Μαχαιρίτσας, Στόκας, Παπίου, Σταρόβας και Ζουγανέλης ξεσήκωσαν τον κόσμο

Εξαιρετικά επιτυχημένη, με την παρουσία χιλιάδων θεατών και δεκάδων αθλητών του Special Olympics Hellas, ήταν η χτεσινοβραδινή συναυλία ενίσχυσης του σωματείου Special Olympics Hellas, στο Θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Την Περιφέρεια εκπροσώπησαν η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Αλέξανδρος Θάνος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Βασίλης Ανατολίτης.
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μπάμπης Στόκας, Δήμητρα Παπίου, Δημήτρης Σταρόβας και Γιάννης Ζουγανέλης, με πολυμελή ορχήστρα ξεσήκωσαν το κοινό, που ανταποκρίθηκε μαζικά και με ενθουσιασμό στο κάλεσμα τόσο της Περιφέρειας, όσο και των επικεφαλής του Special Olympics Hellas και του Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου Αγία Παρασκευή, να συμμετάσχουν στη σημαντική αυτή εκδήλωση ενίσχυσης του σωματείου, που παρέχει σημαντική βοήθεια στην κοινωνική ένταξη, μέσω του αθλητισμού δεκάδων ατόμων με αναπηρίες.
Ειδική αναφορά έγινε από όλους τους συμμετέχοντες στους εθελοντές και την προσφορά τους στο κίνημα Special Olympics, που έχει παρουσία σε 185 χώρες.

DD9Z wGXYAA yUF

επιστροφή στην κορυφή