Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Γιώργος Ανδρέου και Γιώργος Καζαντζής συναντιούνται στη Θεσσαλονίκη

FB Rizos

Ερμηνεύουν Απόστολος Ρίζος και Κορίνα Λεγάκη
Στις 13 Ιουλίου στη Μικρή Σκηνή της Μονής Λαζαριστών

Δύο από τους σημαντικότερους σύγχρονους συνθέτες και δημιουργούς, ο Γιώργος Ανδρέου και ο Γιώργος Καζαντζής συναντιούνται για τις καλοκαιρινές τους συναυλίες ανά την Ελλάδα. Οι μουσικές τους συνθέσεις έχουν "ντύσει" κινηματογραφικές ταινίες, θεατρικές παραστάσεις και έχουν αποτελέσει ρεπερτόριο συναυλιών πολλών ορχηστρών. Πολυσύνθετοι και με πολλά ενδιαφέροντα και οι δυο τους, έχουν διευθύνει φεστιβάλ πολιτισμού, έχουν επιμεληθεί εκδοτικά labels της δισκογραφίας, έχουν συμμετάσχει σε δράσεις κοινωφελείς και εθελοντικές καθώς και σε συνέργειες γύρω από την Ελληνική μουσική και το Ελληνικό Τραγούδι.
Έχοντας συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν, αποφάσισαν να ξαναβρεθούν μαζί στην σκηνή, παρουσιάζοντας καινούργια και κλασικά δείγματα της συνθετικής τους δουλειάς και δημιουργούν καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες τόσο με το άρωμα των συνθέσεών τους, όσο και με σημαντικά ποιητικά κείμενα τα οποία έχουν μελοποιήσει.

Συμμετέχει και ερμηνευτικά αλλά και με το προσωπικό του ρεπερτόριο ο Απόστολος Ρίζος. Ο Απόστολος Ρίζος είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους και ενδιαφέροντες τραγουδοποιούς της εποχής μας. Έχουν ξεχωρίσει οι προσωπικοί του δίσκοι τόσο αυτοί που βασίζονται σε δικές του συνθέσεις όσο κι εκείνοι στους οποίους ερμηνεύει πρωτότυπο υλικό σημαντικών συνθετών και τραγουδοποιών. Είναι επίσης ένα από τα πιο δραστήρια πρόσωπα της ζωντανής μουσικής σκηνής της χώρας.

Ερμηνεύει επίσης, η Κορίνα Λεγάκη. Μια σημαντική ερμηνεύτρια της νεότερης γενιάς, με πολλές ποιοτικές μουσικές συμμετοχές και συνέργειες και με αξιόλογη πολυσυλλεκτική δισκογραφία. Πολύγλωσση και πολυσύνθετη, έχει επίσης ερμηνεύσει και ηχογραφήσει τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου και του κινηματογράφου.

INFO
Μονή Λαζαριστών
Κολοκοτρωνη 21, Σταυρουπολη
Ώρα προσέλευσης: 20:30 / Ώρα έναρξης: 21:30
Τηλ πληροφοριών: 2310510081, 2310589200
Προπώληση, Ταμειο: 10€
------------------------------------------------------------
Σημεία Προπώλησης:
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ - 2310.589200 (Δευτέρα – Παρασκευη 10:00 – 14:00)
ΣΑΡΩΘΡΟΝ (Λαδάδικα, Κατούνη 17 - 2310.538282)
SPEATY (Εύοσμος, Μεγάλου Αλεξάνδρου 67 - 2310.707333)
Ηλεκτρονικά www.viva.gr ? http://bit.ly/2s8k4W4 και σε όλα τα φυσικά σημεία, SEVEN SPOT, MEDIA MARKT, RELOAD, MY MARKET

επιστροφή στην κορυφή