ΡΟΗ 24/7:

Το Papillon Coloré έβαλε τα... καλοκαιρινά του

chokal1

Γευστικές απολαύσεις για κάθε στιγμή

Το Papillon Coloré στα Ν. Μουδανιά καθιερώθηκε πλέον στην καρδιά μας και στη γεύση μας,αφού κάθε γλυκό από την τεράστια ποικιλία που διαθέτει,αποτελεί μοναδική γευστική εμπειρία.

chokal2

Τώρα μάλιστα φέρνει το καλοκαίρι σε κάθε γλυκό πειρασμό: Με μπλε πινελιές από την ελληνική θάλασσα να κυριαρχούν στις τούρτες γενεθλίων με ζαχαρόπαστα, στις μπομπονιέρες βάφτισης, αλλά και στα κουφέτα σε σχήμα βότσαλουυ με αμυγδαλόπαστα και σοκολάτα ή με βερίκοκο και λευκή σοκολάτα.

chokal3

Ιδιαίτερες είναι οι προτάσεις τους για καλοκαιρινά δώρα, όπως ξύλινα καράβια, πιατέλες σε σχήμα ψαριού, πορσελάνινα κοχύλια, navy κούπες, φανάρια κ.ά. συνδυασμένα με τα υπέροχα προϊόντα τους, που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

chokal16

Επίσης στο Papillon Coloré θα βρούμε, εκτός από τις τούρτες patisserie, τούρτες παγωτού, παγωτίνια σε 15 γεύσεις, όπως με καϊμάκι, καραμέλα, 0% για όσους θέλουν να αποφύγουν τη ζάχαρη, αλλά και χύμα παγωτό σε 12 απίθανες γεύσεις,φτιαγμένο από φρέσκο γάλα, που μπορούμε να απογειώσουμε προσθέτοντας διάφορα σιρόπια και ξηρούς καρπούς.

chokal15

Για όσους αγαπούν τα παραδοσιακά προϊόντα στο κατάστημα θα βρουν λουκούμια σε 13 γεύσεις,σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, καραμέλες και σπιτικά λικέρ!

chokal4

Και φυσικά συνεχίζουμε να βρίσκουμε εκεί τα καθιερωμένα πλέον μπισκότα βουτύρου με ζαχαρόπαστα, cupcakes, macarons, αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς καθώς και τα σοκολατάκια που μας έχουμε ξετρελάνει!

chokal5

chokal6

chokal7

chokal8

chokal9

chokal10

chokal12

chokal11

chokal13

chokal14

επιστροφή στην κορυφή