Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

"Ο κλάδος του τουρισμού πρέπει να αξιοποιήσει σωστά τα Social Media"

social media tourism

Συνεργασία Travel Media Applications με την LinkedSuperPowers

Είναι γεγονός ότι στις μέρες μας η τεράστια δύναμη των Social Media δεν αξιοποιείται στο έπακρον από τις τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Έτσι η εταιρία Travel Media Applications που εξειδικεύεται στο χώρο του τουρισμού και η LinkedSuperPowers συνεργάζονται με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση του κλάδου για τις δυνατότητες που προσφέρουν τα Social Media για την προβολή των τουριστικών εταιριών.

Ο Ντένης Κουτούδης, σπεσιαλίστας των Social Media (με πάνω απο 1.7 εκατομμύρια διαδικτυακούς ακολούθους και 360+ Recommendations στο LinkedIn), ιδρυτής & CEO της LinkedSuperPowers, δήλωσε ότι, «τα Social Media δεν είναι μόνο βασική πλέον πηγή πληροφόρησης για τον τουρίστα, αλλά αποτελούν και ένα κανάλι διανομής των εμπειριών του. Για αυτόν τον λόγο οι τουριστικές επιχειρήσεις επιβάλλεται να έχουν μια πάρα πολύ ισχυρή και σωστά φτιαγμένη παρουσία. Με τη συνεργασία αυτή θέλουμε να ενημερώσουμε όλο τον τουριστικό κλάδο για τις εξελίξεις».

Η Βίκυ Καραντζαβέλου, διευθύντρια της Travel Media Applications, δήλωσε ότι, «είναι τιμή μας να συνεργαστούμε με την εταιρία LinkedSuperPowers και τον κ. Ντένη Κουτούδη, ο οποίος είναι εξειδικευμένος πάνω στα Social Media και ειδικότερα στο Linkedin έχοντας μάλιστα παγκόσμια φήμη (με αναφορές στο Forbes, την Huffington Post και το Entrepreneur) ο οποίος θα δώσει ‘τα φωτα' του και στον ελληνικό τουριστικό κλάδο.

Στο άμεσο μέλλον έχουν σχεδιαστεί σεμινάρια που θα δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες από τον κλάδο του τουρισμού να ενημερωθούν αλλά και να εκπαιδευτούν στη σωστή χρήση των Social Media. Επίσης, ο κ. Κουτούδης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στο συνέδριο Digi.Travel που γίνεται στην Αθήνα στις 24-25 Οκτωβρίου 2017 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών».

επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr