ΡΟΗ 24/7:

"Παρών" στην πολιτική ζωή δηλώνει ο Ψωμιάδης

psomiadis

Ενεργός στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας, οι οποίες θεωρεί ότι θα είναι ραγδαίες το επόμενο χρονικό διάστημα, δηλώνει ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης, με ανακοίνωσή του, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την σημερινή κυβέρνηση.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ψωμιάδη έχει ως εξής:

«Είχα την ευκαιρία τους τρεις αυτούς μήνες που ακολούθησαν την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Μαΐου να συναντήσω σε όλη την Ελλάδα πολυάριθμους φίλους και φίλες και να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που έδειξαν –για μία ακόμη φορά- στο πρόσωπο μου.

Ήταν το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω απέναντι στους 30.000 συμπατριώτες μας που αντιστάθηκαν στην πόλωση και με τίμησαν με τη ψήφο τους.

Για μία ακόμη φορά άκουσα πολλά παράπονα για έλλειψη ή και απόκρυψη ψηφοδελτίων της Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό, αποδεικνύοντας περίτρανα πως οι καταγγελίες που είχα κάνει από την πρώτη στιγμή για την εκλογική διαδικασία είχαν βάση. Δεν μένουμε, όμως, στο χτες.

Ξεκαθάρισα για μία ακόμη φορά, πως με τη σημερινή οικονομική και κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης δεν θέλω να έχω καμία απολύτως σχέση. Και ας είναι βέβαιοι, πως από την κρίση του ελληνικού λαού δεν θα τους σώσει η απόλυτη επικοινωνιακή ασυλία που απολαμβάνουν.

Όσο αφορά στο πολιτικό μου μέλλον, τονίζω για μία ακόμη φορά πως θα συμμετάσχω ενεργά στις πολιτικές εξελίξεις που αναμένονται ραγδαίες το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ένα είναι βέβαιο: Δικαιώνομαι, γιατί πρώτος εγώ, εδώ και ένα χρόνο, είχα επισημάνει την ανάγκη συγκρότησης ενός ισχυρού, πατριωτικού, κεντροδεξιού μετώπου. Ελπίζω και εύχομαι να μην είναι πλέον πολύ αργά…».

επιστροφή στην κορυφή