ΡΟΗ 24/7:

Μανώλης Μητσιάς και Νατάσσα Μποφίλιου στο SANI FESTIVAL τον Αύγουστο

sani festival

Αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας

Οι συναυλίες του Αυγούστου υπόσχονται μοναδικές βραδιές κάτω από τα αστέρια, με αγαπημένους καλλιτέχνες.
Ο πολυαγαπημένος Μανώλης Μητσιάς, ανεβαίνει ξανά στον Λόφο της Σάνης, το Σάββατο 5 Αυγούστου, για να γιορτάσει την 25η επέτειο του Sani Festival. Για 4η φορά το Sani Festival προσκαλεί τον σπουδαίο και αγαπημένο ερμηνευτή με τη δωρική φωνή και καταγωγή από την Χαλκιδική, σε μια συναυλία ειδική παραγωγή για το Sani Festival αφιερωμένη στον ίδιο και τα μεγάλα του τραγούδια.

Η αισθαντική Νατάσσα Μποφίλιου θα εμφανιστεί στην ενότητα Greek Variations του Sani Festival, στις 13 Αυγούστου. Στην εμφάνισή της θα παρουσιάσει το 5ο της δίσκο, «Βαβέλ ΙΙ», για το πιστό κοινό της, στον δίσκο υπάρχουν μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και απρόσμενα περάσματα σε αγαπημένες τους στιγμές από το παρελθόν.

Το εορταστικό πρόγραμμα του 25ου Sani Festival, ολοκληρώνεται με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης (Κ.Ο.Θ.), μια από τις πιο σημαντικές ορχήστρες της χώρας και των Βαλκανίων υπό τη διεύθυνση ου αρχιμουσικού Μιχάλη Οικονόμου σε ένα αφιέρωμα στην αλησμόνητη Μαρία Κάλλας, που ερμηνεύουν η υψίφωνος Μυρσίνη Μαργαρίτη και ο τενόρος Γιάννης Χριστόπουλος, το Σάββατο 19 Αυγούστου.

επιστροφή στην κορυφή