Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εγκαινιάστηκε η Γενική Έκθεση Χαλκιδική EXPO 2017

thumbnail 1.egkainia

Παράλληλες εκδηλώσεις

Με επιτυχία στέφτηκε η τελετή εγκαινίων της έκθεσης «Χαλκιδική EXPO 2017» που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη, στην προβλήτα Νέων Μουδανιών. Πλήθος κόσμου και επισήμων κατέκλυσαν από νωρίς τον χώρο τελετής των εγκαινίων και όλοι μαζί κήρυξαν την έναρξη της έκθεσης που διοργανώνεται για 6η χρονιά στα Νέα Μουδανιά.
Η έκθεση «Χαλκιδική EXPO 2017» πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, του Δήμου Νέας Προποντίδας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εμπόρων και Επαγγελματιών Νέων Μουδανιών.
Στην χθεσινή τελετή των εγκαινίων επιστολή έστειλε ο Βουλευτής Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιωνάς, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιώργος Γκιλής.
Την τελετή παραβρέθηκαν ακόμη ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χαλκιδικής Στέλιος Βαλιάνος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων και Επαγγελματιών Ν. Μουδανιών Βαρβάρα Μαυροφρύδη (Κορίνα Ζολλά), ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Μανώλης Μπέης και ο Αντιδήμαρχος Νέας Προποντίδας Γεώργιος Κοκκινίδης.

thumbnail 1.koino1

Όλοι οι επίσημοι καλεσμένοι με δηλώσεις που έκαναν τόνισαν την αναγκαιότητα θεσμοθέτησης αυτού του εκθεσιακού εγχειρήματος και υπογράμμισαν ότι η εξωστρέφεια που επιχειρείται μέσω της έκθεσης «Χαλκιδική EXPO 2017» αποτελεί μονόδρομο τόσο για την τουριστική ανάπτυξη του Νομού όσο και στην ανάδειξη των τοπικών γεύσεων που κυριαρχούν στην παγκοσμίως γνωστή μεσογειακή διατροφή.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Αυγούστου και το ωράριο λειτουργίας είναι 20.30 με 1.00.

thumbnail 1.koino 1

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσπάθεια για την επιχειρηματικότητα στη Χαλκιδική, η οποία πραγματώνει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα συνεργασίας και σύνταξης δυνάμεων προς όφελος των επιχειρήσεων και την ανάπτυξη του νομού.
Στο πλαίσιο της έκθεσης έχουν προγραμματιστεί παράλληλες εκδηλώσεις. Χθες το βράδυ μετά τα εγκαίνια, η ορχήστρα της Φιλαρμονικής Ν. Μουδανιών διασκέδασε επισκέπτες, δημότες και συμμετέχοντες με ελληνικά και ξένα κομμάτια. Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν χοροί από το τμήμα “Χορευτικό της παρέας” του Π.Σ. “Ο Φάρος” και η βραδιά ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση παραδοσιακών ποντιακών χορών από τον Σύλλογο Ποντίων “Αλέξανδρος Υψηλάντης” Ν. Μουδανιών.

Τελευταία άρθρα από τον/την Κική Δημαρόγλου

Halkidikifocus 2014-2020