Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ο καιρός σήμερα

ZESTOS KAIROS

Αίθριος με νέα άνοδο της θερμοκρασίας

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, περιμένουμε την Τρίτη 15 Αυγούστου 2017. Τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών όμβρων.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 32 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 16 έως 36, στην Ήπειρο από 19 έως 35 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 19 έως 33 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 35, και στα νησιά του Αιγαίου από 22 έως 32 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά τμήματα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 33 βαθμούς και τοπικά στα Δωδεκάνησα τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν μέτριοι μέχρι ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 5 με 6 μποφόρ, αλλά στα παράκτια τμήματα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα πνέουν ασθενείς ανατολικοί άνεμοι.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 34 βαθμούς, ενώ στα βόρεια τμήματα του νομού και στα ανατολικά παράλια οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Καλό και ζεστό καιρό με λίγες μόνο πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς.

meteo.gr

επιστροφή στην κορυφή