Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

5ο Φεστιβάλ Αγκίστρου Σερρών

4a9b18cf 6d38 43c4 abd2 5d8bb29807bf

Στις 19 Αυγούστου με Ορφέα Περίδη και Λιζέτα Καλημέρη

Το Φεστιβάλ Αγκίστρου «Χωρίς Σύνορα» σε πείσμα των καιρών επιστρέφει για πέμπτη χρονιά φιλοξενώντας τους αγαπημένους Ορφέα Περίδη και Λιζέτα Καλημέρη.

Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται φέτος ξανά το Σάββατο 19 Αυγούστου στο ακριτικό χωριό Άγκιστρο του νομού Σερρών.

Φωνές και παρουσίες που δένουν φυσικά και αβίαστα στη σκηνή, ο Ορφέας και η Λιζέτα θα τραγουδήσουν και θα θυμίσουν τις πιο σημαντικές στιγμές της πορείας της δικής τους αλλά και του λαϊκού τραγουδιού.

Ο Ορφέας Περίδης, σημαντικότατος τραγουδοποιός, με την γοητευτική μελωδικότητα της φωνής του, θα μας θυμίσει όσα δικά του αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε φανατικά: Την «Φωτοβολίδα», το «Κάτι μου κρύβεις», το «Ζηλεύει η Νύχτα», το τρυφερό «Για που το'βαλες καρδιά μου», μαζί με αγαπημένες του διασκευές. Από τις χαρακτηριστικότερες φωνές της σχολής της Θεσσαλονίκης, με θητεία δίπλα σε σπουδαίους δημιουργούς όπως ο Νίκος Μαμαγκάκης, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Ξυδάκης και ο Γιώργος Καζαντζής, η Λιζέτα Καλημέρη είναι μια σταθερή παρουσία στα μουσικά πράγματα με μεγάλη ερμηνευτική γκάμα.

Σάββατο 19 Αυγούστου | Στα παλιά βυζαντινά χαμάμ του Αγκίστρου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30 - Η συναυλία ξεκινά στις 22.00.
Τιμή εισιτηρίου : 10 ευρώ
Κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες :
Άνθιμος Γεωργιάδης | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | 6980138846

Διοργάνωση : Λαογραφικός Όμιλος Άγκιστρου - Κοιν.Σ.Επ. Άγκιστρο Δράση
www.agkistro.gr
www.facebook.com/agkistro
www.agkistroaction.gr
www.facebook.com/agkistroaction

Με την υποστήριξη: Novel Vox | Art events & Records

www.novelvox.com.gr

επιστροφή στην κορυφή