Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευχές Καρανάσιου στις νέες Δημοτικές Αρχές

Karanasios3

Ο Βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας Ευθύμης Καρανάσιος, με επιστολή του στις νέες Δημοτικής Αρχές της Χαλκιδικής, εύχεται επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν και δηλώνει αρωγός της προσπάθεια τους

 

Συγκεκριμένα ο Βουλευτής αναφέρει:

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, μέλη του Δημοτικού συμβουλίου και των Τοπικών συμβουλίων,

Με αφορμή την ορκωμοσία και την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων από την 1η Σεπτεμβρίου, παρακαλώ δεχτείτε τις ειλικρινείς ευχές μου για καλή δύναμη και επιτυχία στο νέο σας αγώνα που προβλέπεται δύσκολος, αλλά τόσο δημιουργικός και όμορφος, για το καλό του τόπου μας και των δημοτών του.
Στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές οι πολίτες επέλεξαν τα πρόσωπα εκείνα που διαθέτουν αρχές και αξίες, διακρίθηκαν για την ικανότητα και αποτελεσματικότητά τους, είχαν όραμα και σχέδιο για τον τόπο τους.
Εντός ολίγων ημερών, καλείστε να διαχειριστείτε τις τύχες των τοπικών μας κοινωνιών και να δώσετε λύσεις σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται, κυρίως, από την ένταση των κοινωνικών προβλημάτων, τα οποία δυστυχώς δημιουργεί η πρωτοφανής οικονομική κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας.
Οι παρούσες δύσκολες συνθήκες, υποχρεώνουν και εσάς τους υπηρέτες της αυτοδιοίκησης να σχεδιάσετε δράσεις και να αναλάβετε πρωτοβουλίες χωρίς επαρκή οικονομική στήριξη από το κράτος το οποίο πασχίζει να σταθεί όρθιο. Αυτή κατά τη γνώμη μου είναι η μεγαλύτερη των προκλήσεων που θα συναντήσετε στην πενταετή πορεία διακυβέρνησης του Δήμου σας.
Είναι λοιπόν ανάγκη να υπάρξουν συναινετικές προϋποθέσεις στη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των πολιτών. Με σύμμαχο την εμπειρία των παλαιοτέρων κι εκμεταλλευόμενοι την όρεξη και την ορμή των νεοεκλεγέντων στελεχών σας, θεωρώ ότι επιτυγχάνεται ευκολότερα ο στόχος της δημιουργικότητας, της κοινωνικής συνοχής, της οικονομικής ανάπτυξης, της πολιτιστικής συνεργασίας και της ποιότητας ζωής.

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε, αγαπητοί μου κυρίες και κύριοι σύμβουλοι,

Ο Δήμος σας, έχει πολλά ζητούμενα και έχει ανάγκη από εσάς και την αρωγή όλων μας. Γι’ αυτό σας δηλώνω απερίφραστα πως θα βρίσκομαι στο πλευρό σας για κάθε τι που θα χρειαστείτε και μέσω του θεσμικού ρόλου μου, να δώσουμε όλοι μαζί τους αγώνες που απαιτούνται για να γίνουν οι ελπίδες των πολιτών του Δήμου σας, έργο χειροπιαστό.
Εύχομαι δύναμη και κάθε επιτυχία στο Δήμαρχο και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο».

Τελευταία άρθρα από τον/την Κική Δημαρόγλου

Halkidikifocus 2014-2020