Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Πρόκριση του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη της Τούμπας

4204055

Με 3-1 επικράτησε της Έστερσουντ

Μεγάλη ανατροπή πέτυχε o ΠΑΟΚ στην Τούμπα επί της Έστερσουντ. Ο Δικέφαλος, από το σοκ του 0-1, βρέθηκε να παίρνει τη νίκη με 3-1, σκορ που σε μεγάλο βαθμό του δίνει την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Η ανάληψη των καθηκόντων του προπονητή του Δικεφάλου από τον Ραζβάν Λουτσέσκου φαίνεται πως έφερε φρέσκο αέρα στον ΠΑΟΚ και άλλαξε την ψυχολογία των παικτών. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει την Έστερσουντ με 3 -1 στην Τούμπα και να δώσει διεκπεραιωτικό χαρακτήρα στον εκτός έδρας επαναληπτικό αγώνα για τη φάση των play off του UEFA Europa League.

Το σκορ του αγώνα άνοιξε η Έστερσουντ στο 21ο λεπτό με πέναλτι που εκτέλεσε ο Νουρί. Οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια ισόπαλες έπειτα από το γκολ του Μάτος στο 38ο λεπτό.

Στο 77ο λεπτό ο Πρίγιοβιτς εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Κάμπος και σκόραρε με κεφαλιά. Έντεκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης ευστόχησε σε πέναλτι και διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 3-1.

Για τη νίκη, την εμφάνιση αλλα και την αλλαγή ψυχολογίας στην ομάδα μίλησε ο Λεο Μάτος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά δεν απειληθήκαμε είχαμε την κατοχή. Δεχτήκαμε ένα χαζό γκολ. Κρατήσαμε τη συγκέντρωση μας και αυτό είναι το σημαντικό. Θέλαμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και το δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Καταλάβαμε ότι το 2-1 είναι ένα πονηρό αποτέλεσμα και για αυτό προσπαθήσαμε και πετύχαμε το τρίτο γκολ» είπε αρχικά.

Για την αλλαγή προπονητή:

«Είναι δύσκολη για κάθε ομάδα μια τέτοια αλλαγή. Δεν είναι έτοιμη από άποψης φυσικής κατάστασης και είναι λογικό αυτό τον καιρό. Με το νέο προπονητή, δουλέψαμε κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. Δεν άλλαξε κάτι συγκεκριμένο, αλλά ήταν θέμα ψυχολογίας».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ:

«Βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα, να επαναλάβουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου, να φτάσουμε στους 32 και γιατί όχι στους 16 του Europa League. Η ομάδα έχει ποιότητα, έχει εμπειρία, έχει δέσει από πέρσι και γιατί να μην πετύχουμε κάτι τέτοιο;».

επιστροφή στην κορυφή