Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Πέφτει η αυλαία για τις εκδηλώσεις "Γεύση Παράδοση Πολιτισμός" (ΦΩΤΟ)

DSC01515

Χοροί από ελληνικά και ξένα συγκροτήματα το βράδυ του Σαββάτου

Ζωντάνια, λάμψη, χρώμα, χαμόγελα, χαρούμενες φωνές, μουσική, χορός και υπέροχες γεύσεις για ένα ακόμα βράδυ έδωσαν ζωή στον Πολύγυρο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΓΕΥΣΗ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ», που διοργανώνει ο Δήμος Πολυγύρου και το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ.

Ντυμένα με τις παραδοσιακές τους φορεσιές τα χορευτικά τμήματα, παιδικά και ενηλίκων, συλλόγων του Δήμου Πολυγύρου αλλά και χορευτικά συγκροτήματα από την Χίο, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο, το Περού, Μολδαβία, Ρουμανία, πλημμύρισαν τον πεζόδρομο και παρουσίασαν χορούς από τη Χαλκιδική, την Ελλάδα και τις πατρίδες τους στην πλατεία των Έξι Βρύσεων.

DSC00956

Το κοινό, η συμμετοχή του οποίου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, χάρισε το πιο δυνατό του χειροκρότημα στους χορευτές παίρνοντας μέρος σε ένα μεγάλο γλέντι που διήρκεσε ως αργά το βράδυ.

Νωρίτερα, στο προαύλιο του δημαρχείου τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο SURVIVOR ΠΑΡΤΥ κερδίζοντας μεγάλα έπαθλα.

Οι σύλλογοι με τα κεράσματά τους και οι παραγωγοί με τα προϊόντα τους ήταν για μια ακόμη μέρα εκεί. Το ενδιαφέρον του κόσμου παρέμεινε αμείωτο να γευτεί και να πάρει μαζί του αγνά και ποιοτικά υλικά.

Η βραδιά έκλεισε με λαϊκό-παραδοσιακό γλέντι με τους μουσικούς: Παπαγεωργοπουλό Αλέξανδρο - Κλαρίνο, Κουσουλάκη Γιάννη – Βιολί & κορνέτα, Πορφυρίδη Χάρη- Λαούτο, Κουτσάκη Γιάννη- Κρουστά, Δημήτρη Μακρή - Κρητική Λύρα, Δούκα Κατερίνα – Τραγούδι.

DSC00896

επιστροφή στην κορυφή