Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Ελληνοαυστριακό Μουσικό καλοκαίρι 2017

d2d7d2d4 2da0 40f2 8404 8d78a4ed761a

Δύο βραδιές κλασσικής μουσικής στο Porto Carras Grand Resort

Υπό την καθοδήγηση και τη παρουσία των καθηγητών μουσικής του Μουσικού Πανεπιστημίου του Μοτσαρτέουμ και του Κονσερβατόριου Ανωτέρων Μουσικών Σπουδών της Αυστρίας, ταλαντούχοι μαθητές και καθηγητές θα παρουσιάσουν δύο βραδιές κλασσικής μουσικής στις εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort, στις 29 και 30 Αυγούστου 2017.

Σε συνδιοργάνωση με την Αυστριακή Πρεσβεία και το Προξενείο της Αυστρίας στη Θεσσαλονίκη και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, με μεγάλη μας τιμή σας προσκαλούμε, στις συναυλίες του Ελληνοαυστριακού Μουσικού Καλοκαιριού.

"Το Porto Carras Festival θα συνεχίσει να γεμίζει με μουσική τους χώρους του Porto Carras Grand Resort, με τα επερχόμενα κονσέρτα από την Ακαδημία Μουσικής Δωματίου Εγχόρδων, υπό την Διεύθυνση του Χρήστου Καννέτη και της Anita Miitterer, της Έλληνο-Αυστριακής Ακαδημίας Μουσικής.

Σημαντικό μέλημά μας αποτελεί ανέκαθεν η έκφραση και η ανάδειξη του πολιτισμού των λαών και ως Porto Carras Grand Resort έχουμε ως κύριο μέλημά μας την ανάδειξη της διαφορετικότητας.

Κάθε χρόνο το Porto Carras Grand Resort φιλοξενεί το Porto Carras Festival. Σε συνέχεια των λαμπρών συναυλιών, υπό το φώς της πανσελήνου στον υπαίθριο χώρο του Meliton 5* Hotel μετά από την θρησκευτική χορωδία Musica Sacra, το Porto Carras Festival 2017, είχε την τιμή να φιλοξενήσει τη μουσική Ακαδημία της Νέας Υόρκης, Juliards Academy του Manhattan. Τώρα ως αποχαιρετιστήριο της εποχής του καλοκαιριού σας προσκαλούμε σε μια μουσική εμπειρία μεταξύ φίλων, Ελλήνων και Αυστριακών", τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

επιστροφή στην κορυφή