xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ικανοποιητικός ο απολογισμός του πανηγυριού του Αγίου Μάμαντος

ag mamas 2017 7 20170905 2099294550

-          Κορύφωση της επισκεψιμότητας την Παρασκευή και το Σάββατο

Την ικανοποίησή του για το πανηγύρι του Αγίου Μάμαντος, δεδομένων μάλιστα των οικονομικών συνθηκών που υπάρχουν,  δήλωσε στο halkidikifocus ο Πρόεδρος της ΕΠΟΚΑΜ, Χρήστος Γκούτζιος, τόσο για τον αριθμό των εκθετών (που όπως έχουμε γράψει στο halkidikifocus έχουν ξεπεράσει τους 600) όσο και για την επισκεψιμότητα, αλλά και για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν.

«Παρ’ όλη την οικονομική κρίση που διανύουμε, είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι για τους εκθέτες, που κάλυψαν το 98% του διαθέσιμου χώρου, αλλά και τους επισκέπτες, ιδίως το Σάββατο, ανήμερα της γιορτή του Αγίου, που κορυφώθηκε το πανηγύρι», δήλωσε ο κ. Γκούτζιος, κάνοντας τον φετινό απολογισμό της εμποροπανήγυρης του Αγίου Μάμαντος, που ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της ΕΠΟΚΑΜ, με εξαίρεση την πρώτη μέρα που έβρεχε, όλες τις υπόλοιπες η επισκεψιμότητα κύλησε ομαλά, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο , παραμονή και ανήμερα της γιορτής «χτύπησε κόκκινο».  Παράλληλα ο κ. Γκούτζιος επεσήμανε ότι κάποιες φορές δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό πρόβλημα κυρίως μέσα στο χωριό του Αγίου Μάμαντος, καθώς ο όγκος των οχημάτων ήταν πολύ μεγάλος και ο δρόμος στενός, σημειώνοντας ότι στη συνέχεια εξομαλύνονταν η κατάσταση, με τη λειτουργία 4 εισόδων για το πάρκινγκ.

thumbnail DSC 0070

Όσον αφορά τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα της ΕΠΟΚΑΜ κατά τη διάρκεια του πανηγυριού, ο κ. Γκούζιος τόνισε ότι η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική με κορύφωση τη συναυλία της Μαριώς με τον Λάμπρο Καρελά, το Σάββατο, όπου ο χώρος γέμισε ασφυκτικά και το κοινό διασκέδασε με τη μεγάλη ρεμπέτισσα.

DSC 0191

Να σημειώσουμε ότι στη σειρά εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν από την ΕΠΟΚΑΜ πήραν μέρος οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Αγίου Μάμαντος, Χαριλάου, Καλλικράτειας, ενώ την τελευταία ημέρα πήρε μέρος και το Μουσικοχορευτικό συγκρότημα Αγίου Μάμαντος Ξυλιάτου Κύπρου. Παράλληλα, το πρωί της Κυριακής έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Στέργιου Βαγγλή, «Λαϊκά παραμύθια της Χαλκιδικής και το βράδυ της ίδιας μέρας διοργανώθηκε χορωδιακή συνάντηση.

DSC 0173

Ακόμη ο Πρόεδρος της ΕΠΟΚΑΜ θέλησε να ευχαριστήσει, μέσω του halkidikifocus, όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εμποροπανήγυρης: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Δήμαρχο Ν. Προποντίδας, Μανώλη Καρρά, τον Γ.Γ. του Δήμου, Ανδρέα Λέλεκα και τους Αντιδημάρχους και τους Δημοτικούς Συμβούλους, που βοήθησαν, ο καθένας από την πλευρά του, καθώς την εμποροπανήγυρη τη διοργανώνει η ΕΠΟΚΑΜ, αλλά τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ν. Προποντίδας. Ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής και τον Ταξίαρχο Θεολόγη Τζουμαϊλή, το ΑΤ Ν. Μουδανιών και την Τροχαία, την ομάδα ΔΙΑΣ και την ΟΠΚΕ, αλλά και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής, Πύραρχο Εμμανουήλ Τσολάκη, που όλοι επιμελήθηκαν για την ασφάλεια. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνοδοιπόρους μου στο ΔΣ της ΕΠΟΚΑΜ, τον Αντιπρόεδρο Παύλο Παπαδόπουλο και τα μέλη Βαλάντη Γκούτζιο, Κωνσταντίνο Πλατσά και Νίκο Κρασά».

Τέλος ο κ. Γκούτζιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα μελλοντικά σχέδια: «Με την ολοκλήρωση του φετινού πανηγυριού και τον απολογισμό μας, θα ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό για την εμποροπανήγυρη του 2018. Με την εμπειρία που αποκτήσαμε φέτος, ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟΚΑΜ, ευελπιστούμε ότι την επόμενη χρονιά θα έχουμε ακόμη καλύτερη διοργάνωση».

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2