Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Χρ. Πάχτας: "Λέμε «ναι» στα μεταλλεία"

XRHSTOS PAXTAS 2

Καταγγελίες για δηλώσεις του Πάνου Καμμένου σε τηλεοπτική εκπομπή

Τις θέσεις του για την επένδυση των μεταλλείων στη Χαλκιδική μετά από τις ραγδαίες εξελίξεις επαναλαμβάνει ο πρώην Δήμαρχος Αριστοτέλη και νυν επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Πάχτας. "Θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και να μοχθούμε για ένα καλύτερο αύριο, με προοπτικές, σεβόμενοι τους νόμους της Πολιτείας, τις αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου της Χώρας, του Συμβουλίου της Επικρατείας, τους συνανθρώπους και συμπολίτες μας και τον τόπο που ζούμε και εργαζόμαστε.

Οφείλουμε με όλες μας τις δυνάμεις να προστατεύουμε τους θεσμούς, την ανάπτυξη και το δικαίωμα κάθε Δημότη στην εργασία. Γιατί πιστεύουμε πως κανείς δε μπορεί να στερήσει το ψωμί καμιάς οικογένειας. Κανείς δε μπορεί να στερήσει την ελπίδα αναγέννησης και ανάτασης μιας περιοχής, που τόσα έχει υποφέρει τα προηγούμενα χρόνια.

Το όραμά μας για μια δημιουργική κοινωνία, μια κοινωνία ικανή να υπερβεί τα εμπόδια και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις προκλήσεις που παρουσιάζονται, χαράσσοντας πορεία ανάπτυξης και προόδου, πηγάζει από την ανάγκη να υπερβούμε τις συνθήκες που μας συνθλίβουν ως κοινωνία και ως άτομα", επισημαίνει μεταξύ άλλων σε γραπτή δήλωσή του ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Όραμα Πολιτών".

Παράλληλα, ο κ. Πάχτας καταγγέλλει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο με αφορμή δηλώσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε τηλεοπτική εκπομπή. Ειδικότερα, σε ανακοίνωση αναφέρει: "Με έκπληξη παρακολούθησε το πανελλήνιο το σημερινό υπουργό της κυβέρνησης κ. Καμμένο στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ της 11.9.2017 για μια ακόμα φορά να συκοφαντεί και να δηλώνει ότι δήθεν «η Eldorado αγοράζει στον Πάχτα δωράκια».

"Του συκοφάντη που από τηλεοράσεως, την 11.9.2017, που ισχυρίζεται δημόσια στο πανελλήνιο ότι «...το να αγοράζουνε στον Πάχτα δωράκια και να δίνουνε χάντρες στο δήμο της περιοχής ή αστυνομικά αυτοκίνητα για να μην πηγαίνει η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της ήτανε κάποια κακή αρχή η οποία δε θα έπρεπε να συνεχιστεί...».

Ζητάμε την άμεση ανάκληση των παραπάνω συκοφαντιών που εκτοξεύτηκαν από τον κ. Καμμένο στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ της 11.9.2017 και τη δημόσια συγνώμη του. Διαφορετικά οι ύβρεις και οι συκοφαντίες δε θα μείνουν αναπάντητες. Με κάθε κόστος, κάθε φορά, θα απαντώνται στο φυσικό τους χώρο. Στη Δικαιοσύνη. Όσες φορές και αν ζητηθεί ή επιτευχθεί η αναβολή", καταλήγει η σχετική δήλωση.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2