Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

Χαλκιδική και Κως "εγκαινιάζουν" το πρόγραμμα της Kuoni στην Ελλάδα

KUONI

Οι στόχοι του βρετανικού tour operator για την επόμενη σεζόν

Για πρώτη φορά η Kuoni Μεγάλης Βρετανίας, ξεκινάει πρόγραμμα στην Ελλάδα για την επόμενη τουριστική περίοδο, με Κω και Χαλκιδική να είναι οι πρώτοι ελληνικοί προορισμοί.

Ο βρετανικός tour operator επεκτείνει τις δραστηριότητές της με πρόγραμμα στο Μαυροβούνιο, την Κω και το Μιλάνο, μέσα στο 2018, θέλοντας να μπει δυναμικά στην αγορά διακοπών, κοντινών προορισμών.

Οι προορισμοί αυτοί εμφανίζονται στο διαφημιστικό φυλλάδιο για τη Μεσόγειο της Kuoni για το έτος 2018-2019, καθώς επίσης και στην αυτοτελή έκδοση του ιταλικού φυλλαδίου για το 2018.

Η επιχείρηση πρόσθεσε θέρετρα και στα δύο προγράμματα, ανεβάζοντας τον αριθμό των ξενοδοχείων της, στην Ευρώπη, σε περισσότερες από 240!

Το Μαυροβούνιο «εκπροσωπήθηκε» στη Μεσογειακή έκδοση από ένα θέρετρο στις ακτές του Tivat. Στη γειτονική Κροατία, η Kuoni πρόσθεσε ξενοδοχεία στο Ντουμπρόβνικ και στο Σπλιτ.

Νέα «εισαγωγή» στον κατάλογο αποτελεί και το ελληνικό νησί της Κω με τέσσερα ξενοδοχεία. Η Ελλάδα, όμως, εκπροσωπείται και από το 5* ξενοδοχείο Eagles Villas στη Χαλκιδική, το οποίο προσφέρει 40 πολυτελείς βίλες με θερμαινόμενες πισίνες.

Νέα εμφάνιση στον κατάλογο για τη Μεσόγειο αποτελεί το Nobu Hotel Ibiza Bay, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούνιο, αλλά και πολυτελή θέρετρα στη Μαγιόρκα, τη Μινόρκα, την Κύπρο και στις πορτογαλικές ακτές της Μαδέρα.

Στην ιταλική έκδοση, το Μιλάνο έχει ήδη παρουσιαστεί στο πρόγραμμα των πόλεων, ενώ δύο από τις Αιολίδες Νήσους, το Βουλκάνο και το Λίπαρι, στη βορειοανατολική πλευρά της Σικελίας, παρουσιάζονται για πρώτη φορά.

Λίγο πιο μακριά από τη Νάπολη, στο νησί Ischia, προστέθηκαν τέσσερα ξενοδοχεία και κάποια ακόμα παρουσιάζονται στην περιοχή Puglia – στη Ν. Ιταλία.-, στη Μπαζιλικάτα, στη Σαρδηνία και στις λίμνες της Ιταλίας.

Η Sheena Paton, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων για τους παραλιακούς προορισμούς της Kuoni, αναφέρει: «Μέσα σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο ευρωπαϊκό πρόγραμμα αναζητήσαμε νέες ευκαιρίες πέρα από τα συνηθισμένα θέρετρα και σκοπός μας ήταν να βρούμε ξενοδοχεία που προκαλούν αίσθηση. Θέλουμε οι ταξιδιωτικοί πράκτορες να θεωρούν την Kuoni σαν μία από τις σημαντικές ευρωπαϊκές κρατήσεις».

επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr