xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Εγκαινιάζεται την Παρασκευή 3η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών

SEREXPO 2017

Ανοιχτή μέχρι την Κυριακή 1η Οκτωβρίου

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει την 3η Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών (29 Σεπτεμβρίου έως Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017), με την επωνυμία Serexpo, που εγκαινιάζεται αύριο Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στον αύλειο χώρο του Διοικητηρίου Σερρών. Την εκδήλωση διοργανώνει το Επιμελητήριο Σερρών, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης αγκάλιασαν την έκθεση εν τη γενέσει της, συνεισφέροντας με κάθε τρόπο για την επιτυχή υλοποίησή της.
«Από την πρώτη στιγμή που ζητήθηκε η αρωγή μας σ’ αυτήν την προσπάθεια του Επιμελητηρίου είμαστε κοντά με κάθε τρόπο και με όλες μας τις δυνάμεις. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει έμπρακτα τη Serexpo, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία της για την Π.Ε. Σερρών. Ο αύλειος χώρος του Διοικητηρίου Σερρών διατίθεται και φέτος, έτσι ώστε ν’ αναπτυχθούν σ’ αυτόν τα περίπτερα των επιχειρήσεων που λαμβάνουν μέρος στην έκθεση. Καλούμε τον κόσμο να επισκεφτεί την Serexpo και είμαστε βέβαιοι πως η επισκεψιμότητα φέτος θα είναι ακόμη μεγαλύτερη από τις δύο προηγούμενες χρονιές. Ευχόμαστε καλή επιτυχία», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης.
Τις θερμές τους ευχές για ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία της φετινής έκθεσης δίνουν και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παναγιώτης Σπυρόπουλος καθώς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αθανάσιος Μασλαρινός.

επιστροφή στην κορυφή