ΡΟΗ 24/7:

Προετοιμασία για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς στη Χαλκιδική

PRATSAS KENTROARISTERA

Ο Άγγελος Πράτσας επικεφαλής της διαδικασίας στο νομό

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς έπειτα από τον ορισμό ημερομηνίας για την ανάδειξη επικεφαλής στον πολιτικό σχηματισμό.

Στη Χαλκιδική, πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Εμπιστοσύνης (ΝΟΕ Χαλκιδικής) και Νομαρχιακός Εκπρόσωπος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας (ΑΕΔΔ) είναι ο πρώην πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Χαλκιδικής Άγγελος Πράτσας.

"Όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της ΑΕΔΔ καθηγητής Ν.Κ. Αλιβιζάτος, οι εταιρίες που έχουν αναλάβει το έργο της διεξαγωγής της on line ψηφοφορίας για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα, τον διαβεβαίωσαν ότι το επιθυμητό επίπεδο ασφάλειας επιτυγχάνεται αν η εκλογή πραγματοποιηθεί μετά τις 10 Νοεμβρίου 2017. Κατόπιν αυτού, η διεξαγωγή του 1ου γύρου της εκλογής μετατίθεται για τις 12 Νοεμβρίου και του 2ου, αν χρειασθεί, για τις 19 Νοεμβρίου 2017, αφού, έως το τέλος του έτους, δεν υπάρχουν εναλλακτικές δυνατότητες για την πραγματοποίηση της ψηφοφορίας, είτε λόγω των εκλογών των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας (26.11 και 3.12.2017), είτε λόγω συνεδρίων άλλων πολιτικών φορέων (17.12.2017)", αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του.

"Ήδη, η προετοιμασία της ψηφοφορίας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς σε όλη την επικράτεια, καθώς πολλοί εθελοντές δηλώνουν πρόθυμοι να συνδράμουν. Τονίζεται ότι η συνδρομή στην εκλογική διαδικασία είναι εθελοντική και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΑΕΔΔ www.dpekloges.gr, στον οποία υπάρχουν το κάλεσμα του Προέδρου της ΑΕΔΔ για εθελοντική συμμετοχή, η φόρμα που συμπληρώνει όποιος επιθυμεί τη συμμετοχή του, καθώς και σχετικές με τη συμπλήρωσή της οδηγίες και καλούμε κάθε πολίτη, που θέλει να ξεκινήσουμε όλοι μαζί, χωρίς δεύτερες σκέψεις, χωρίς σχήματα και προσχήματα και, κυρίως, χωρίς να υπάρχουν μηχανισμοί, να φτιάξουμε μέλλον, να πάρουμε και να δώσουμε ελπίδα, να συμπληρώσει τη φόρμα συμμετοχής εθελοντή και να δηλώσει αυτό που μπορεί και θέλει να κάνει", επισημαίνει ο κ. Πράτσας.

επιστροφή στην κορυφή