Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ντέρμπι» για τη δεύτερη θέση στην Κεντροαριστερά

kentroaristera

Αγωνία για το «ζευγάρι» του β' γύρου


Ξεκάθαρο προβάδισμα στην κούρσα των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς έχει πάρει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, όπως δείχνει έρευνα της Prorata που δημοσιεύει η «Εφ.Συν.».

Στην πρόθεση ψήφου μεταξύ των εννέα διεκδικητών της αρχηγίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, η Φώφη Γεννηματά προηγείται με ποσοστό 25%, ενώ ακολουθούν τρεις υποψήφιοι με οριακές διαφορές: οι Νίκος Ανδρουλάκης, Σταύρος Θεοδωράκης και Γιώργος Καμίνης.

Ειδικότερα, ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει ποσοστό 11%, ελάχιστα πίσω του με 10,5% ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ο Γιώργος Καμίνης με 9%.

Πιο πίσω βρίσκονται ο Γιάννης Μανιάτης με 6%, 3% ο Γιάννης Ραγκούσης, στο 1% καταγράφονται οι Κωνσταντίνος Γάτσιος και Δημήτρης Τζιώτης και στο 0,5% ο Απόστολος Πόντας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι ακόμα αρκετά υψηλό, φτάνοντας στο 33%, με τους υποψηφίους να επιθυμούν να κερδίσουν το μεγαλύτερο μέρος του όσο πλησιάζουν στην τελική ευθεία της διαδικασίας.
in.gr

Τελευταία άρθρα από τον/την Βάιος Μαυρίδης

Halkidikifocus 2014-2020