xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Παράσταση του ΚΘΒΕ για τους Γιατρούς του Κόσμου

DOCJAH XUAMCZWW

Συλλέγονται φάρμακα για την ενίσχυση του πολυϊατρείου

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος συνεχίζει την εξαιρετική συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου- Ανοιχτό Πολυϊατρείο Θεσσαλονίκης. Στην πρεμιέρα της Παιδικής Σκηνής «Ελίζα» της Ξένιας Καλογεροπούλου, που θα παρουσιαστεί, σε σκηνοθεσία Χριστίνας Χατζηβασιλείου στο Βασιλικό Θέατρο, το ΚΘΒΕ καλεί τους θεατές να προσφέρουν δωρεάν φάρμακα. Η συλλογή των σκευασμάτων θα γίνει από τις 12 ως και τις 19 Νοεμβρίου στο Βασιλικό Θέατρο και στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών.
Το κοινό μπορεί να προσφέρει σκευάσματα όλων των κατηγοριών που δεν έχουν λήξει όπως ταμπλέτες έστω ανοιχτές, αλοιφές ή σιρόπια κλειστά. Μεγαλύτερη έλλειψη υπάρχει σε παιδικές αντιβιώσεις, αντιδιαβητικά, καρδιολογικά, γυναικολογικές κρέμες, δερματολογικές κρέμες.
Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδος (https://www.facebook.com/mdmgreece.gr/) από την αρχή της δράσης τους, έχουν δημιουργήσει πλήθος προγραμμάτων τόσο στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό με στόχο την παροχή ιατρικών και άλλων υπηρεσιών σε περιθωριοποιημένες πληθυσμιακές ομάδες που δεν έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και χρειάζονται ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη.

επιστροφή στην κορυφή