Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Η πρόταση της ΝΔ για την επανεκκίνηση της οικονομίας (ΒΙΝΤΕΟ)

KYRIAKOS HRAKLEIO

Ομιλία Κυριάκου Μητσοτάκη στο 4ο Προσυνέδριο του κόμματος στο Ηράκλειο

«Η χώρα χρειάζεται ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης», τόνισε από το Ηράκλειο, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσιάζοντας από το βήμα του 4ου προσυνεδρίου της ΝΔ, την πρόταση του για επανεκκίνηση της οικονομίας.

Ο κ. Μητσοτάκης, ξεκινώντας την ομιλία του αναφέρθηκε στο θόρυβο που έχει δημιουργηθεί μετά και την αναφορά του ονόματος της συζύγου του στη λίστα Paradice Paper.

Όπως είπε, «την ώρα που εμείς μιλάμε για το μέλλον, κάποιοι επιδιώκουν όχι απλά να ανακυκλώνουν το παρελθόν, αλλά να βρίσκουν ένα βολικό άλλοθι στα προβλήματα που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει πετώντας λάσπη και συκοφαντώντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Τους λέω λοιπόν να σηκώσουν το βλέμμα τους να με κοιτάξουν στα μάτια, και αν θέλουν να χτυπήσουν κάποιον να χτυπήσουν εμένα και όχι την γυναίκα μου», ανέφερε ο κ Μητσοτάκης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη ρήση του Νίκου Καζαντζάκη πως «το ψέμα είναι ανανδρία» λέγοντας ότι «θα σας έλεγα ότι το να επιτίθεται κανείς πλαγίως, συχνά και με υπονοούμενα στη σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μια γυναίκα που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα, που έχει διακριθεί στον ιδιωτικό τομέα αυτό είναι διπλή ανανδρία».

Ο κ. Μητσοτάκης από το Ηράκλειο, αναφέρθηκε στην πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή για θέματα εγκληματικότητας και ανομίας, εξαπολύοντας νέες βολές κατά του πρωθυπουργού.

«Είχα πει τότε στον κ Τσίπρα ότι δεν είναι ντροπή να χάνει κάποιος εκλογές. Εκλογές έχουν χάσει εν ενεργεία πρωθυπουργοί πολύ πιο ικανοί από τον κ. Τσίπρα. Αυτό που είναι ντροπή, είναι να προσπαθεί κάποιος να διασωθεί με λάσπη, με παραπληροφόρηση, με χυδαιότητες, χρησιμοποιώντας ένα παρακράτος το οποίο ο ίδιος οικοδομεί, μόνο και μόνο για να συκοφαντήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους», τόνισε.

Στην ομιλία του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στάθηκε στην ανάγκη μείωσης της φορολογίας, της μείωσης του ΕΝΦΙΑ, κυρίως για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, ενώ μεταξύ άλλων παρουσίασε και το πρόγραμμα «Δεύτερη Ευκαιρία», που όπως είπε έχει ως στόχο την ελάφρυνση των υγιών επιχειρήσεων που πνίγονται από τα χρέη.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, στόχος της ΝΔ είναι "η Ελλάδα που εξάγει και παράγει", επισημαίνοντας ότι η επανεκκίνηση της οικονομίας θα έλθει μέσα από τον κόσμο της εργασίας, της παραγωγής, της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων. Με τη μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης των επιχειρήσεων, με τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, καθώς και μια σειρά από στοχευμένες παρεμβάσεις σε κλάδους με προστιθέμενη αξία. Στόχοι επίσης είναι, η αύξηση των ιδιωτικών επενδύσεων κατά 100 δισεκατομμύρια ευρώ μέσα σε μία πενταετία, ώστε αυτές να φτάσουν στο 20% του Α.Ε.Π, η αύξηση των εξαγωγών σε επίπεδο μεγαλύτερο του 40% του Α.Ε.Π και η επίτευξη ετήσιων ρυθμών ανάπτυξης στο 4% του Α.Ε.Π. και δημιουργία τουλάχιστον 120 χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας από τον ιδιωτικό τομέα κάθε χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 21:47
επιστροφή στην κορυφή