xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Αναβλήθηκε η δίκη των 21 για τον εμπρησμό στις Σκουριές

DOLP96 X0AED0GU

Για λόγους υγείας ενός εκ των κατηγορουμένων

Την 1η Οκτωβρίου του 2018 θα εκδικαστεί η υπόθεση του εμπρησμού στο εργοτάξιο της "Ελληνικός Χρυσός" στις Σκουριές, τον Φεβρουάριο του 2013 για την οποία κατηγορούνται 21 κάτοικοι της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής, η οποία επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης, μετά από δύο αναβολές.
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων δέχθηκε το αίτημα ενός εκ των κατηγορουμένων για αναβολή, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημά.
Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, οι φερόμενοι ως δράστες αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, έκρηξη, κατοχή εκρηκτικών και άλλες.
Να υπενυμίσουμε ότι τέσσερις από αυτούς είχαν κριθεί προφυλακιστέοι, ως ύποπτοι φυγής και τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας η αίθουσα του δικαστηρίου ήταν ασφυκτικά γεμάτη, ενώ έξω από τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν κάτοικοι της Β.Α. Χαλκιδικής, για τη στήριξη των κατηγορουμένων.

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017 14:26
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2