xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Με Χριστουγεννιάτικο δέντρο και... «Εποχή των παγετώνων» ετοιμάζει η Θεσσαλονίκη

xristougenna aristotelous

Τη Δευτέρα η πρόταση του Δήμου "περνάει" από το Δημοτικό Συμβούλιο

Χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 20 μ., στολισμένο με 14.000 λαμπιόνια τύπου led, αλλά και γεύση από την... «Εποχή των παγετώνων», καθώς και συναυλίες, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το σχέδιο του Δήμου Θεσσαλονίκης, που θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Συμβούλιο. Το φετινό σχεδιασμό ανέλαβαν οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Αθλητισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης και Τουρισμού, Σπύρος Πέγκας.
Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο αναμένεται να ανάψει στις 30 Νοεμβρίου στην πλατεία Αριστοτέλους και στη συνέχεια, στην ειδική εξέδρα που θα στηθεί, θα δώσουν συναυλία οι «Onirama».
Επίσης στην πλατεία Αριστοτέλους θα στηθούν ξύλινα σπιτάκια, όπου μέσα θα πραγματοποιούνται δημιουργικά εργαστήρια και ποικίλες δραστηριότητες, που θα λειτουργούν από 2 Δεκεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου, ενώ θα τοποθετηθεί ένα καρουζέλ και ένα τρενάκι για τα μικρά παιδιά.
Παράλληλα θα στηθεί ένα θεματικό πάρκο από την «Εποχή των παγετώνων», όπου θα βρίσκονται ένα μαμούθ, ένας μαχαιρόδοντας, ένας τριχωτός ρινόκερος, μια αρκούδα των σπηλαίων και ένα γιγάντιο ελάφι που θα αντιλαμβάνονται ήχους.
Την παραμονή των Χριστουγέννων θα ανεβεί στη σκηνή της Αριστοτέλους η συμφωνική ορχήστρα νέων του Μεγάρου Μουσικής «MOUSA» και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα ακολουθήσουν μουσικές με Dj, ενώ η αλλαγή του χρόνου θα γίνει με τους «Imam Baildi».

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017 18:23
επιστροφή στην κορυφή