Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιώργος Καζαντζής και Λιζέτα Καλημέρη στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης

kazantzis kalimeri

Στις 22 Νοεμβρίου

Οι δύο καλλιτέχνες μετά την πρώτη τους γνωριμία στην "πνοή του ανέμου το 1995 πάλι μαζί.

Ο συνθέτης Γιώργος Καζαντζης στο πιάνο, και η τραγουδίστρια Λιζέτα Καλημέρη, μας ταξιδεύουν απέριττα στον υπέροχο μουσικό τους κόσμο.

Την Τετάρτη 22 Νοεμβριου στο Άβατο, στην Πολίχνη, θα μας χαρίσουν μια μοναδική μουσική βραδιά, μια καλλιτεχνική σύμπραξη με αγαπημένα Τραγούδια από την κοινή τους πορεία, (Ήτανε αέρας, Μυστικό, Σαν καταιγίδα, Φωτιά κι αλμύρα...), αλλά και επιτυχίες από την προσωπική τους δισκογραφία (Μέλισσες, Σαλώμη, Χειμωνανθός, Τρείς ανθοί κ.α.....), ενώ η Κική Δημουλά (από αποκλειστικά για τις συναυλίες βίντεο) διαβάζει ποιήματά της πανω σε οργανικά κομμάτια του Γιώργου από την τελευταία τους συνεργασία στο διπλο CD "Μικρή Σουίτα",... τα μουσικά συστατικά αυτού του ταξιδιού.

Μια συναυλία απαλλαγμένη από εντάσεις, όπου η διαύγεια των ήχων δίνει χώρο στην ανάσα του τραγουδιστή και στα σφυράκια του πιάνου να παίξουν τον μουσικό τους ρόλο.

Ένα ταξίδι απο τις οργανικές επιτυχίες του Καζαντζή στα Buddha Bar, μέχρι τις acapella συγκλονιστικές παραδοσιακές ερμηνείες της Καλημέρη.

INFO
Αβατο (live stage)
Aγνωστου στρατιώτου 44, Πολίχνη
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310.666869
Ώρα έναρξης: 22:30

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 21:05

Τελευταία άρθρα από τον/την

Halkidikifocus 2014-2020