ΡΟΗ 24/7:

«Πορεία με βάση τις αλήθειες»

papandreou

Μήνυμα Γιώργου Παπανδρέου

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος για την ανάδειξη νέου αρχηγού στη Δημοκρατική Συμπαράταξη. «Το μήνυμα το στέλνει ο ίδιος ο πολίτης σήμερα. Ο προοδευτικός πολίτης.
Την προηγούμενη Κυριακή, όπως και σήμερα, με τη συμμετοχή του ο πολίτης έδειξε ότι απαιτεί σεβασμό στη φωνή του, σεβασμό στην άποψή του για να μπορεί να πάρει ο ίδιος ο λαός την τύχη στα χέρια του.
Το μήνυμα είναι ότι θέλει ο Ελληνικός λαός, θέλει ο προοδευτικός πολίτης, να πορευτούμε με βάση τις αλήθειες και όχι τα πολλά και μεγάλα ψέματα τα οποία επέτειναν, εμβάθυναν την κρίση και σκέπασαν τα πραγματικά αίτια της κρίσης.
Και πιστεύω, τέλος, ότι είναι ένα μήνυμα ενότητας, για μια πορεία ενότητας, συλλογικής ανασύνταξης αυτού του χώρου, που όλοι θέλουμε και απαιτούμε. Και αυτό θα κάνουμε όλοι μαζί από αύριο. Μια πορεία, όχι μόνο ανασύνταξης του χώρου του προοδευτικού, αλλά μεγάλων και βαθιών αλλαγών που χρειάζεται η χώρα. Μια νέα εθνική πορεία που θα δώσει ξανά την απαραίτητη αυτοπεποίθηση στον Ελληνικό λαό, στον Έλληνα πολίτη.
Και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ στην Κρήτη, που είναι ένας τόπος προοδευτικός, δημοκρατικός και σηκώνει πάντα τη σημαία αυτού του αγώνα.»

επιστροφή στην κορυφή