ΡΟΗ 24/7:

Αποκάλυψη-σοκ του Δημήτρη Σταρόβα: Είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω, με έπνιγαν τα χρέη

starobas660


Ενα βήμα πριν από την αυτοκτονία βρέθηκε ο ηθοποιός Δημήτρης Σταρόβας όταν αντιμετώπισε σοβαρά οικονομικά προβλήματα σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του.

 

Παράλληλα, όμως, ο γνωστός πρωταγωνιστής τόνισε στο περιοδικό «Like» ότι τώρα που βλέπει τα πράγματα πιο καθαρά θέλει να πει δημόσια αυτό που βίωσε για να μην κάνει κόσμος, που θα βρεθεί σε παρόμοια με αυτόν θέση, τέτοιες σκέψεις.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης απαντώντας στην ερώτηση για το πώς κατάφερε να αντιμετωπίσει την οικονομική καταστροφή απάντησε: «Σιγά σιγά τελειώνω με αυτή την ιστορία. Μπήκα μέσα κατά ένα πολύ μεγάλο ποσό από μια επιχείρηση με μουσικά όργανα που είχα ανοίξει στη Θεσσαλονίκη. Τότε είχα σκεφτεί μέχρι και να αυτοκτονήσω. Με είχαν πνίξει τα χρέη. Τώρα, όμως, που βλέπω τα πράγματα καθαρά, θέλω να πω στον κόσμο να μην κάνει τέτοιες σκέψεις. Τα λεφτά θα σ' τα πάρουν, την ψυχή δεν θα σου την πάρουν. Καταλαβαίνω αυτόν που φτάνει σε απόγνωση, αλλά είναι γελοία πράξη η αυτοχειρία. Εμένα μου έδωσε κουράγιο η σκέψη της κόρης μου, η δύναμη που είχα μέσα μου. Έτσι ξαφνικά έγινε μέσα μου ένα "κρακ" και είπα "όχι, δεν θα χάσω τη ζωή μου για τα λεφτά».

iefimerida.gr

επιστροφή στην κορυφή