xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Παρουσίασε το πρόγραμμά του ο επιμελητηριακός συνδυασμός "Επιχειρούμε μαζί"

IMG 7611

Παρουσιάστηκαν και οι 86 υποψήφιοι

Το πρόγραμμα και τους στόχους του συνδυασμού “Επιχειρούμε Μαζί”, ανέπτυξε ο επικεφαλής του συνδυασμού και Υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στον Πολύγυρο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου, ενόψει των επερχόμενων εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνουν από την 1η Δεκεμβρίου έως τις 3 του μηνός.
Στο ανοιχτό κάλεσμα ανταποκρίθηκαν εκπρόσωποι του κοινοβουλίου, της τοπικής Αυτοδιοίκησης, πολιτικοί και παραγωγικοί φορείς, καθώς και επαγγελματίες του νομού.

IMG 7632

Ο κ. Κουφίδης θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι, την επομένη των εκλογών, ο συνδυασμός είναι έτοιμος να πορευτεί με συγκεκριμένο σχέδιο, προϊόν μιας δυναμικής διαβούλευσης με τον επιχειρηματικό κόσμο της Χαλκιδικής, ανέφερε τους τρεις βασικούς πυλώνες του προγράμματος αναλύοντας τους άξονες και τις δράσεις υλοποίησης: «Προτεραιότητά μας είναι η εγκαθίδρυση της αμεσότητας, ως χαρακτηριστικό του νέου τρόπου εξυπηρέτησης, επικοινωνίας και συνεργασίας με τον επιχειρηματικό κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Επιδίωξη μας είναι το Επιμελητήριο να λειτουργήσει ως δίκτυο πληροφόρησης, εξωστρέφειας και Καινοτομίας για τα μέλη του και ως εργαλείο διεκδίκησης δικαιωμάτων, πόρων και λειτουργιών προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας», συμπλήρωσε.

IMG 7847

Στη συνέχεια της εκδήλωσης έγινε η παρουσίαση των 86 υποψηφίων του συνδυασμού.
Στο κλείσιμο της ομιλίας του ο υποψήφιος Πρόεδρος ζήτησε την ψήφο εμπιστοσύνης των ανθρώπων της αγοράς της Χαλκιδικής και χαρακτηριστικά τόνισε: «Δεν είναι ώρα για Πειραματισμούς. Ήρθε η ώρα να γεννηθεί κάτι καινούργιο μέσα από γνώση και εμπειρία. Η συμμετοχή και η ψήφος αποτελεί εγγύηση για τους αγώνες της επόμενης μέρας. Οι συγκυρίες μας θέλουν όλους μαζί».

IMG 7585

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2