ΡΟΗ 24/7:

Συνάντηση Ε. Καρανάσιου – Β. Κικίλια στον Πολύγυρο.

kikiliaw

Ο βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευθύμης Καρανάσιος, είχε συνάντηση συνεργασίας με τον Υπουργό Δημ. Τάξης κ. Βασίλη Κικίλια, ο οποίος πραγματοποίησε ολιγόωρη επίσκεψη στον Πολύγυρο, την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014, μετά από ανοικτή πρόσκληση του βουλευτή.


«Να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο σπίτι σου φίλε Υπουργέ», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Καρανάσιου κατά την υποδοχή του Υπουργού κ. Κικίλια. Στη συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες, επαναβεβαιώθηκε το πλαίσιο της συνεργασίας τους με στόχο την αντιμετώπιση των ζητημάτων της Χαλκιδικής για τα οποία ενημερώθηκε από τον κ. Καρανάσιο.
Ο Υπουργός συναντήθηκε στη συνέχεια με τον Σεβ. Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ. Νικόδημο, με τον οποίο αντάλλαξε απόψεις για το ρόλο της εκκλησίας στην περίοδο της ύφεσης που διανύει η χώρα και ενημερώθηκε για την προσφορά της τοπικής εκκλησίας σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.
Στη Δ/νση Αστυνομίας Χαλκιδικής, ο κ. Κικίλιας, συνοδευόμενος από το βουλευτή κ. Καρανάσιο συναντήθηκε με το νέο Διευθυντή Ταξ/χο Αριστοτέλη Μανωλά, με αξιωματικούς, με τις διοικήσεις της ένωσης Αστυνομικών Χαλκιδικής και του τοπικού παραρτήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.
Η ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών της Χαλκιδικής με ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή ήταν τα πρώτα αιτήματα που τέθηκαν υπόψη του Υπουργού, ο οποίος αναγνώρισε το γεγονός ότι η Χαλκιδική είναι ένας ιδιαίτερος νομός και ως τέτοιος σχεδιάζεται να αντιμετωπιστεί ως προς τις διεκδικήσεις που διατυπώνονται.
Στο θέμα των Σκουριών το οποίο θίχτηκε διεξοδικά στις συναντήσεις, ο κ. Κικίλιας ζήτησε να πέσουν οι τόνοι, προκειμένου να μην υπάρχουν ξανά φαινόμενα έντασης και βίας τα οποία πληγώνουν την περιοχή και τους φιλόξενους κατοίκους της, έχουν αντίκτυπο στον τουρισμό και τόνισε ότι η Αστυνομία θα κάνει όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά της.
Τα θέματα αυτά τέθηκαν ήδη στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Κικίλια, από τον Βουλευτή Χαλκιδικής Ευθύμη Καρανάσιο, κατά την διάρκεια συνάντησης που είχαν οι δύο άνδρες το προηγούμενο διάστημα στο Υπουργείο.

Σε δήλωση του ο Ευθύμης Καρανάσιος επισημαίνει:

«Ζήτησα από τον κ. Κικίλια να υπάρξει άμεση ενίσχυση και στήριξη των υπηρεσιών της αστυνομίας στη Χαλκιδική, οι οποίες αναμφίβολα παράγουν έργο το οποίο αναγνωρίζουμε και τιμούμε. Διεκδικούμε όμως το καλύτερο για το προσωπικό τους, για την αστυνόμευση του τόπου μας, για την ασφάλεια των συμπολιτών μας αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών του τόπου μας.
Ο Υπουργός είναι φίλος και σύμμαχος της Χαλκιδικής, έχει όραμα και σχέδιο γενικότερα για την κεντρική Μακεδονία και είμαι βέβαιος ότι ο τόπος μας είναι στις άμεσες προτεραιότητες του. Τον ευχαριστώ θερμά για την επίσκεψη και για το ξεχωριστό και άμεσο ενδιαφέρον του».

επιστροφή στην κορυφή