xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Γ. Αρζουμανίδης: Υποψήφιος με τον συνδυασμό "Επιχειρούμε μαζί" για τις εκλογές του Επιμελητηρίου

KARTA KOYFIDHS EPIMELHTHRIO

Το προφίλ του υποψηφίου για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής

Ο Γιάννης Αρζουμανίδης είναι ένας από τους υποψήφιους του συνδυασμού "Επιχειρούμε μαζί" για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, που θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 1η έως και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.

arzoumanidis

Είναι 31 ετών, κατάγεται από τα Νέα Σίλατα, μένει στην Νέα Καλλικράτειακαι και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στα Νέα Μουδανιά, στον χώρο της αυτοκίνησης και των καυσίμων.

Ωστόσο ο Γιάννης Αρζουμανίδης υπήρξε ένας μεγάλος αθλητής: Πρωταθλητής στο Παγκράτιο άθλημα, βαλκανιονίκης στο JUNDO, 2 φορές παγκοσμιονίκης στην Ελευθέρα Πάλη και επανειλημμένα χρυσός στο MMA.

Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, κάτοχος ΜΒΑ, Πιστοποιημένος Ασφαλιστικός Σύμβουλος και Πτυχιούχος Τεχνικός Αυτοκινήτων Οχημάτων, ενώ παρακολούθησε πολλά σεμινάρια επιχειρηματικού ενδιαφέροντος και μιλάει Γαλλικά και Αγγλικά.

Είναι μέτοχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην οικογενειακή μας επιχείρηση "ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Α.Ε.", που ιδρύθηκε το 1973 και αντιπροσωπεύει για τον Νομό Χαλκιδικής τις αυτοκινητοβιομηχανίες VOLKSWAGEN, AUDI, SKODA, MAZDA και FORD, με κάθετη οργάνωση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση (Πωλήσεις-Service-Ανταλλακτικά-Φανοβαφείο-Πρατήριο Υγρών και Αερίων Καυσίμων).

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2