xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Βράβευση των αριστούχων μαθητών από τη Eurobank στη Θεσσαλονίκη

ptuxio

Για 15η συνεχή χρονιά

Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου θα βραβευθούν στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της Eurobank Φωκίωνα Καραβία, 162 αριστούχοι από σχολεία των Νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Έβρου και Ροδόπης. Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» , στις 6.30 μ.μ.

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» αποτελεί το μακροβιότερο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, ο οποίος εδώ και χρόνια εστιάζει την κοινωνική του δράση στους τομείς της Παιδείας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Καινοτομίας και της Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και από το 2003 που ξεκίνησε μέχρι και σήμερα έχει βραβεύσει συνολικά 16.835 αριστούχους μαθητές από όλη τη Ελλάδα.

Η Παιδεία αποτελεί επί 15 συνεχόμενα χρόνια προτεραιότητα για τη Eurobank, με ισχυρό συμβολισμό και μεγάλη αξία για την κοινωνία που θεωρεί την Παιδεία πολύτιμο αγαθό. Ακριβώς αυτό επέτρεψε στο πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» να εξελιχθεί σε ένα θεσμό με ιδιαίτερη αναγνώριση στην εκπαιδευτική κοινότητα, τους καθηγητές, τους μαθητές και τους γονείς τους σε όλη την Ελλάδα.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται στους αποφοίτους που καταφέρνουν να συγκεντρώνουν τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, που είναι πάνω από 18.000, σε κάθε ένα από τα 1.800 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια που λειτουργούν στην Ελλάδα. Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Στην τελετή θα παραβρεθεί ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης.

επιστροφή στην κορυφή