Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

«Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα» στη Θεσσαλονίκη

2017 mdm ert3 milk Tree

Από τους "Γιατρούς του Κόσμου"

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, οι Γιατροί του Κόσμου και η ΕΡΤ3 θα στολίσουν ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από κουτιά με Γάλα. Μια δράση η οποία υλοποιείται για 7η συνεχόμενη χρονιά στη Θεσσαλονίκη, στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας, από τις 10 το πρωί έως και τις 10 το βράδυ.

Παιδικές χορωδίες σχολείων, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης και η ομάδα ETHELON θα βρεθούν δίπλα στους Γιατρούς του Κόσμου προσφέροντας γάλα και τραγουδώντας τα κάλαντα ενώ, όπως κάθε χρόνο, στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και η ομάδα κρουστών του προγράμματος εναλλακτικής θεραπείας εξαρτημένων ατόμων «ΑΡΓΩ».

Ο κύριος σκοπός της ιδιαίτερης αυτής δράσης είναι η συλλογή από γάλα για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη, ενώ ταυτόχρονα το κοινό μπορεί να προσφέρει τρόφιμα μακράς διάρκειας καθώς και φάρμακα όλων των κατηγοριών που δεν έχουν λήξει.

Παράλληλα, Χριστουγεννιάτικο περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου θα λειτουργεί από τις 16 Δεκεμβρίου έως και τις 22 Δεκεμβρίου, 11:00-20:00, εντός του εμπορικού κέντρου ΠΛΑΤΕΙΑ, Τσιμισκή 43.

"Η συμμετοχή και η έμπρακτη υποστήριξη όλων είναι πολύτιμη. Με την προσφορά γάλατος εβαπορέ συμβάλλουμε όλοι στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των αναγκών των μικρών παιδιών", τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 09:59
επιστροφή στην κορυφή