Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Νέες καταγγελίες με αφορμή την κτηνωδία στα Πυργαδίκια Χαλκιδικής (ΒΙΝΤΕΟ)

pyrgadikia skyl 2

Στο έλεος ασυνείδητων σκύλοι και γάτες

Συχνά είναι τα κρούσματα θανάτωσης και κακοποίησης αθώων τετράποδων στα Πυργαδίκια Χαλκιδικής. Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό στην περιοχή που ανέδειξε μέσα από ρεπορτάζ το halkidikifocus.gr (δείτε αναλυτικά εδώ), νέες καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Αποκαλυπτικός ήταν, μιλώντας στην εκπομπή «Πέριξ» της ΤV100 και τη Βιβή Ανδρίτσου, ο δημοσιογράφος Στέλιος Λουκάς. Ο γνωστός παρουσιαστής της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης ήταν ανάμεσα στους πολίτες που κατήγγειλαν το περιστατικό στις τοπικές αστυνομικές αρχές.

Όπως ανέφερε ο κ. Λουκάς, το πρόσφατο κρούσμα δεν ήταν το μοναδικό στα Πυργαδίκια. Σύμφωνα με τον ίδιο, και στο παρελθόν, υπήρξαν περιπτώσεις κακοποίησης και θανάτωσης σκυλιών και γατιών.

Ο ίδιος έκανε λόγο για κτηνωδία και ανάγκη επιβολής κυρώσεων όπως ο νέος νόμος ορίζει, ενώ αναφέρθηκε και στο φαινόμενο της εγκατάλειψης κατοικίδιων από ιδιοκτήτες, οι οποίοι βρίσκουν «πρόσφορο έδαφος» στο συγκεκριμένο χωριό, όπως εξάλλου κατήγγειλαν στο ρεπορτάζ του halkidikifocus.gr τόσο ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πυργαδικίων Γιώργος Δεβελέκης όσο και ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Παναγίας του Δήμου Αριστοτέλη Ιωάννης Μητροφάνης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 22:09
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2