xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ν. Προποντίδας

DSC 4812k1

- Το πρόγραμμα της εβδομάδας - Φωταγωγήθηκαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε Καλλικράτεια, Τρίγλια και Άγιο Μάμα

Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Ν. Προποντίδας σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοιότητες. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 8 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 22 του μηνός.

Το πρόγραμμα της εβδομάδας

- Τετάρτη 13/12/2017 Φωταγώγηση δέντρου στα Σήμαντρα στις 19:00 μ.μ. με την συμμετοχή της Δημοτικής Χορωδίας των Σημάντρων, της Παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Δήμου Ν.Προποντίδας και τη Φιλαρμονική των Ν. Μουδανιών.
Μουσικοκινητικά παιχνίδια, κατασκευή στολιδιών με πηλό από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Ανέμη».

- Πέμπτη 14/12/2017 Χορωδιακή Συνάντηση με τίτλο «Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες» με την συμμετοχή των Δημοτικών Χορωδιών και του 4ου Νηπιαφωγείου Ν. Καλλικράτειας..

- Παρασκευή 15/12/2017 Φωταγώγηση δέντρου στο Διονυσίου στις 15:00 μ.μ. με την συμμετοχή ου Πολιτιστικού Συλλόγου Διονυσίου «Μέγας Αλέξανδρος». Μουσικοκινητικά παιχνίδια, κατασκευή στολιδιών με πηλό από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Ανέμη».
Φωταγώγηση δέντρου στην Παραλία Διονυσίου στις 16:30 μ.μ. με την συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραλίας Διονυσίου. Μουσικοκινητικά παιχνίδια, κατασκευή στολιδιών με πηλό από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Ανέμη».
Φωταγώγηση δέντρου στην Ν.Ποτίδαια στις 18:00 μ.μ. με την συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Ποτίδαιας «Η Φλέγρα». Μουσικοκινητικά παιχνίδια, κατασκευή στολιδιών με πηλό από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Ανέμη».
Έναρξη Εκδηλώσεων Πλατείας στα Νέα Μουδανιά στις 18:00 μ.μ. γράμματα στο Αη. Βασίλη, κατασκευές για παιδιά…μουσική για χορό, με την συμμετοχή του 4ου Νηπιαγωγείου Ν.Μουδανιών με BAZAR.

- Σάββατο 16/12/2017 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Μουδανιών στις 10:30 π.μ. τραγούδια, παιχνίδια και BAZAR, πλατεία Ν. Μουδανιών.
Φωταγώγηση δέντρου στην Ν. Γωνιά στις 16:00 μ.μ. με την συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Γωνιάς. Μουσικοκινητικά παιχνίδια, κατασκευή στολιδιών με πηλό από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Ανέμη».
Φωταγώγηση δέντρου στην Ν. Ηράκλεια στις 17:00 μ.μ. με την συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Ηράκλειας. Μουσικοκινητικά παιχνίδια, κατασκευή στολιδιών με πηλό από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Ανέμη».
Φωταγώγηση δέντρου στο Λάκωμμα στις 18:00 μ.μ. με την συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Λακώμματος. Μουσικοκινητικά παιχνίδια, κατασκευή στολιδιών με πηλό από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Ανέμη».

- Κυριακή 17/12/2017 Φωταγώγηση δέντρου στην Σωζόπολη στις 10:00 με την συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Σωζόπολης. Μουσικοκινητικά παιχνίδια, κατασκευή στολιδιών με πηλό από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Ανέμη».
Φωταγώγηση δέντρου στην Πορταριά στις 11:00 με την συμμετοχή του Συλλόγου Σωζόπολης Γυναικών και των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων. Μουσικοκινητικά παιχνίδια, κατασκευή στολιδιών με πηλό από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Ανέμη».
Φωταγώγηση δέντρου στα Ν. Πλάγια στις 13:00 με την συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν.Πλαγιών. Μουσικοκινητικά παιχνίδια, κατασκευή στολιδιών με πηλό από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Ανέμη».
Φωταγώγηση δέντρου στα Ν.Φλογητά στις 16:00 με την συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν.Φλογητών. Μουσικοκινητικά παιχνίδια, κατασκευή στολιδιών με πηλό από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Ανέμη».
Φωταγώγηση δέντρου στα Ν.Σίλατα στις 18:30 με την συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν.Σιλάτων. Μουσικοκινητικά παιχνίδια, κατασκευή στολιδιών με πηλό από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Ανέμη».

DSC 4839k2

Φωταγωγήθηκαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε Καλλικράτεια, Τρίγλια και Άγιο Μάμα

Στο μεταξύ, στη Ν.Καλλικράτεια πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με τη συμμετοχή της Δημοτικής Χορωδίας Ν. Καλλικράτειας, του Πολιτιστικού Μορφωτικού Λαογραφικού Συλλόγου Ν. Καλλικράτειας, της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ν. Καλλικράτειας, της Χορωδίας-Ορχήστρας του Γυμνασίου & Λυκείου Ν. Καλλικράτειας και της χορωδίας του 4ου Νηπιαγωγείου Ν. Καλλικράτειας.
Στην εκδήλωση βραβεύτηκε από το Δήμαρχο Νέας Προποντίδας Μανώλη Καρρά η αθλήτρια του Α.Σ. "Μακεδόνες Μαχητές" Ν. Καλλικράτειας που διακρίθηκε σε αθλητικούς αγώνες το έτος 2017.
Μουσικοκινητικά παιχνίδια και κατασκευή στολιδιών με πηλό από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Ανέμη».

DSC 5164

Επίσης έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Τρίγλιας, με τη συμμετοχή της Δημοτικής Χορωδίας Ν. Τρίγλιας, της παιδικής χορωδίας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Τρίγλιας, της παιδικής χορωδίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Τρίγλιας, της παιδικής χορωδίας του 1ου & 2ου Νηπιαγωγείου Ν. Τρίγλιας, της Δημοτικής Φιλαρμονική Ν. Τρίγλιας, της Τράπεζας Αίματος Γιώργος Καλλιαντζάς και χριστουγεννιάτικες ιστορίες και κάλαντα Χίου από το Α’ τμήμα και το τμήμα Γυναικών του Συλλόγου Νέων Ν. Τρίγλιας.
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν από το Δήμαρχο Νέας Προποντίδας κ. Καρρά οι αθλήτριες του Α.Σ. "ΑΤΛΑΣ" Ν. Τρίγλιας που διακρίθηκε σε αγώνες το έτος 2017.
Μουσικοκινητικά παιχνίδια και κατασκευή στολιδιών με πηλό από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Ανέμη».

FB IMG 1512997693925

Τέλος στην πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Μάμαντος συγκεντρώθηκαν μικροί και μεγάλοι για να ανάψουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ.Μάμαντος. Τα παιδιά διασκέδασαν με μουσικοκινητικά παιχνίδια και κατασκεύασαν στολίδια από πηλό.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2