ΡΟΗ 24/7:

Για καλό φαγητό ραντεβού στα ''κατσαρολάκια''!

katsa

Εδώ και ένα χρόνο στο κέντρο των Νέων Μουδανιών,  ''Τα κατσαρολάκια'' σιγοβράζουν και ετοιμάζουν για εμάς μοναδικές νοστιμιές, ενώ παράλληλα εδώ οι παρέες γράφουν την δική τους ιστορία!

 

Σε ένα ανακαινισμένο φρέσκο χώρο που θυμίζει έντονα τσιπουράδικο λόγω και της θάλασσας που απλώνεται ''πιάτο'' μπροστά σου, το εστιατόριο-ταβέρνα  ''τα κατσαρολάκια''  έχει μενού για όλα τα γούστα!

Φημίζεται για τα φρέσκα ψάρια του, όλα από την ντόπια ψαραγορά, τα θαλασσινά και τους τσιπουρομεζέδες του, τα χειροποίητα ορεκτικά του, τις ολόφρεσκες σαλάτες του, τα εκλεκτά κρεατικά του,  αλλά άμα το ζητήσετε μπορεί να σας σερβίρει μέχρι και μουσακά!

Ανοιχτά  από νωρίς το μεσημέρι μέχρι το βράδυ και με πιάτα ημέρας, αποτελεί  στέκι για παρέες και ιδανικό για οικογένειες.

Η κάβα πλήρως ενημερωμένη, από ούζο, τσίπουρο, ρακί και Ελληνικά κρασιά που συνοδεύουν άψογα το φαγητό σας και πιάτα μοντέρνα αλλά και παραδοσιακά, σερβιρισμένα με μεράκι και φαντασία, σε ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον όπου  το κέφι μπορεί να ανάψει στην στιγμή!

katsa2

katsa3

katsa4

katsa5

katsa6

katsa7

katsa8

Εστιατόριο-ταβέρνα  ''Τα κατσαρολάκια''  Ι. Παπαευστρατίου 1 & Μ. Αλεξάνδρου 46,  στα Ν. Μουδανιά.

Τηλ. 23730 26958

 

επιστροφή στην κορυφή