ΡΟΗ 24/7:

1ος Διαγωνισμός Πιάνου "Γεωργία Δαμούζη" στα Ν. Μουδανιά

diag pianou

Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης

Τον 1ο Διαγωνισμό Πιάνου "Γεωργία Δαμούζη" διοργανώνει η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών "ΠΛΕΥΣΗ" σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Νέας Προποντίδας (ΟΠΑ) στο Δημοτικό Θέατρο Νέων Μουδανιών στη μνήμη της καθηγήτριας πιάνου Γεωργία Δαμούζη στις 12 και 13 Απριλίου 2018.
Να σημειώσουμε ότι τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για το κοινωνικό παντοπωλείο Νέων Μουδανιών.
Ο Διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος και την International Cultural Federation 21st century (ICF) και διεξάγεται με την υποστήριξη του Γενικού Προξενείου Γεωργίας Θεσσαλονίκης.
Ο Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής είναι ο διεθνούς φήμης σολίστας Βαλέριαν Σιουκασβίλι, Διευθυντής οργανωτικής επιτροπής είναι ο Αθανάσιος Παπαγεωργίου και Καλλιτεχνική Διευθύντρια η Ζιζή Νασκιντασβίλι.
Ο σκοπός του διαγωνισμού είναι, τα παιδιά ηλικίας από έξι μέχρι 17 ετών, να δείξουν τα ταλέντα τους μπροστά σε κοινό και κριτική επιτροπή. Οι σπουδές στο πιάνο είναι μακροχρόνιες και ένας διαγωνισμός δίνει κίνητρο στους μαθητές να μην σταματούν τις προσπάθειες και να αγωνίζονται για το καλύτερο.
Οι κατηγορίες που συμμετέχουν είναι: Junior μέχρι 7 ετών, Α κατηγορία 8 και 9 ετών, Β κατηγορία 10-12 ετών, Γ κατηγορία 13-15 ετών, Δ κατηγορία 16 και 17 ετών. Θα δοθούν βραβεία και έπαινοι. Θα υπάρξουν ειδικά βραβεία από τον κο. Σιουκασβίλι και την ICF.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Νασκιντασβίλι στο τηλ: 6993728216, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

επιστροφή στην κορυφή