xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Νεαροί "άδειαζαν" σπίτια και επιχειρήσεις στις Σέρρες

kleftis anhlikos

Η συνολική τους λεία ξεπερνά τις 9.000 ευρώ



Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνελήφθησαν χθες (15 Δεκεμβρίου) το πρωί στις Σέρρες, 4 νεαροί, ηλικίας από 19 έως 23 ετών, για πολλές κλοπές και απόπειρες κλοπής, που έγιναν το τελευταίο 20ημερο στην πόλη των Σερρών.
Ειδικότερα, από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι τα παραπάνω άτομα, ενεργώντας από κοινού και με συγκεκριμένη μεθοδολογία διέπρατταν συστηματικά κλοπές – διαρρήξεις σε καταστήματα, γραφεία και διαμερίσματα, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα διαπιστώθηκε ότι το χρονικό διάστημα από 24 Νοεμβρίου έως το βράδυ της 14 Δεκεμβρίου του 2017, διέπραξαν συνολικά 23 κλοπές – διαρρήξεις και απόπειρες κλοπής και συγκεκριμένα:
- 3 κλοπές και 5 απόπειρες κλοπής από καταστήματα,
- 4 κλοπές και 6 απόπειρες κλοπής από ιατρεία και γραφεία επιχειρήσεων και
- 2 κλοπές και 3 απόπειρες κλοπής από διαμερίσματα.
- Αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, προϊόντα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 9.000 ευρώ.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.
Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και σύσταση συμμορίας, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

επιστροφή στην κορυφή