xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Έντυπο υλικό για την ασφάλεια των πολιτών μοίρασαν Αστυνομικοί

enim elas moud

Εντατικοποιούνται τα μέτρα αστυνόμευσης για την περίοδο των γιορτών

Δράσεις με στόχο την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα ασφάλειας, στο πλαίσιο ευρύτερου σχεδιασμού για την προστασία τους ενόψει της εορταστικής περιόδου μοίρασαν Αστυνομικοί σε πολυσύχναστα μέρη της Χαλκιδικής, αλλά και όλης της Κεντρικής Μακεδονάις.
Στις ενημερωτικές δράσεις που έγιναν το διάστημα από 9 έως 13 Δεκεμβρίου, διανεμήθηκε ειδικό έντυπο ενημερωτικό υλικό σε διερχόμενους πολίτες, σε ναούς, πολυσύχναστα σημεία και αγορές των πόλεων και περιοχών που αστυνομεύουν.
Οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πρόληψη των κλοπών, την προφύλαξη της ιδιωτικής τους περιουσίας την περίοδο των εορτών, την αποφυγή εξαπάτησης, καθώς και την ασφαλέστερη πλοήγηση και πραγματοποίηση αγορών στο διαδίκτυο, με παράλληλη διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων.
Οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, θα συνεχίσουν την πραγματοποίηση ανάλογων ενημερωτικών δράσεων, παράλληλα με την εντατικοποίηση των μέτρων αστυνόμευσης και την εμφανή αστυνομική παρουσία την περίοδο των εορτών.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2