Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Εξελέγη η νέα διοικητική επιτροπή του ΒΕΘ

BETH bft

Το μήνυμα του προέδρου Π. Παπαδόπουλου

Το μήνυμα για συνεργασία, επίπονη και ουσιαστική δουλειά προκειμένου το μικρομεσαίο επιχειρείν να συνεχίσει να βλέπει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ως τον ακούραστο σύμμαχό του μετέφερε ο επανεκλεγείς πρόεδρος του ΒΕΘ και α΄ αντιπρόεδρος της ΚΕΕ Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ενώπιον του νέου διοικητικού συμβουλίου που συνεδρίασε για πρώτη φορά μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου.

«Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την επιτυχία σας. Οι μεγάλοι νικητές των εκλογών, ήταν η ενότητα και η συσπείρωση. Σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη για το σύνολο της αγοράς, οι επιχειρήσεις έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα. Με την προσέλευση τους στην κάλπη, απέδειξαν την εμπιστοσύνη τους στον επιμελητηριακό θεσμό και ειδικότερα στο ΒΕΘ. Οι επιχειρηματικές δυνάμεις βρίσκονται εδώ, αποφασισμένες να απαιτήσουν τα αυτονόητα. Ένα περιβάλλον με περισσότερες ευκαιρίες για επενδύσεις και ανάπτυξη, με λιγότερους φόρους και εισφορές, και προπάντων με ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις προς όφελος της επιχειρηματικής κοινότητας» τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

«Όλοι είμαστε νικητές σε αυτή την αίθουσα από όποιον συνδυασμό και αν προερχόμαστε» σημείωσε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς που εξελέγη με το συνδυασμό ‘Βιοτεχνική Συμμαχία’ του Παναγιώτη Παπαδόπουλου. Ο κ. Φωκάς τόνισε «έχουμε μπροστά μας να δώσουμε έναν αγώνα για το καλό των μελών του επιμελητηρίου. Εγώ θα σταθώ στο πλευρό σας στηρίζοντας τα αιτήματα σας και μεταφέροντας τα στο κοινοβούλιο».

Τα νεοεκλεγέντα μέλη του ΔΣ συνήλθαν σε σώμα και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοικητικής επιτροπής, η οποία δομείται ως εξής:

Πρόεδρος: Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Α' αντιπρόεδρος: Δημήτρης Βαργιάμης.

Β' αντιπρόεδρος: Μακάριος Παπαδόπουλος.

Γενικός γραμματέας: Αναστάσιος Καπνοπώλης.

Οικονομικός επόπτης: Αναστάσιος Λυκάρτσης.

Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και εξυπηρέτησης επιχειρήσεων: Πέτρος Καλπακίδης.

Υπεύθυνη συμβουλευτικής υποστήριξης επιχειρήσεων: Πολύμνεια Αλεξιάδου.

Τμήμα Βιοτεχνών, Πρόεδρος: Χρήστος Γκίνης.

Αναπληρωτής πρόεδρος: Χρήστος Μαρμαρινός.

Τμήμα υπηρεσιών, Πρόεδρος: Βασίλειος Πάρδας.

Αναπληρωτής πρόεδρος: Δημήτριος Πεταλάς.

επιστροφή στην κορυφή