Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Σύλληψη 64χρονης στα Ν. Μουδανιά με 627 πακέτα λαθραίων τσιγάρων (ΦΩΤΟ)

LA8RAIA TSIGARA MOYDANIA 64XRONH 21DEK17

Στοχευμένες δράσεις για την πάταξη του λαθρεμπορίου σε περιοχές της Κ. Μακεδονίας

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο καθημερινών και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, 4 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων συνελήφθησαν:

• Από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής φύλαξης Προμαχώνα, ένας 62χρονος υπήκοος Βουλγαρίας στον Προμαχώνα, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, συνολικά 230 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

• Από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής φύλαξης Προμαχώνα, ένας 65χρονος υπήκοος Βουλγαρίας στον Προμαχώνα, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, συνολικά 115,4 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

LA8RAIA POTA PROMAXWNAS 21DEK17

• Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, μία 56χρονη ημεδαπή στην Έδεσσα, διότι στην οικία της διαπιστώθηκε να κατέχει 660 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

• Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, μία 64χρονη ημεδαπή σε περιοχή της Χαλκιδικής, διότι στην οικία της διαπιστώθηκε να κατέχει 627 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα παραπάνω αλκοολούχα ποτά και καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και τα 2 οχήματα των συλληφθέντων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ οι αστυνομικοί έλεγχοι κατά του λαθρεμπορίου συνεχίζονται.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2

xrysopoulos