Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Πιερία: 11 συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια (ΦΩΤΟ)

paranom tzog kater1

Στοχευμένες δράσεις από την Υποδεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, για την καταπολέμηση της διενέργειας παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκαν αιφνιδιαστικοί έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πιερία.

Κατά τη διάρκεια των στοχευμένων ελέγχων συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις συνολικά 11 άτομα και ειδικότερα:

Στην πρώτη περίπτωση, σε έλεγχο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, με προσωρινά υπεύθυνο 39χρονο ημεδαπό, διαπιστώθηκε να διενεργείται το παράνομο παίγνιο «TEXAS POKER», με τη συμμετοχή του 39χρονου και ακόμη 6 ημεδαπών θαμώνων του καταστήματος, οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Από το χώρο του καταστήματος και την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν 410 μάρκες πονταρίσματος διάφορων χρωμάτων, τραπουλόχαρτα και το χρηματικό ποσό των 510,50 ευρώ.

paranom tzog kater2

Στη δεύτερη περίπτωση, σε έλεγχο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαπιστώθηκε να διενεργείται το παράνομο παίγνιο «TEXAS POKER», στο οποίο συμμετείχαν ο 59χρονος ημεδαπός προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και ακόμη 2 ημεδαποί θαμώνες του καταστήματος, οι οποίοι και συνελήφθησαν. Από το χώρο του καταστήματος και την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν 273 μάρκες πονταρίσματος διάφορων χρωμάτων, τραπουλόχαρτα και το χρηματικό ποσό των 323 ευρώ.

Στην τρίτη περίπτωση, σε έλεγχο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, καθώς παρεμπόδισε τον αστυνομικό έλεγχο μετατρέποντας τις οθόνες υπολογιστών όπου εμφανίζονταν παράνομα τυχερά παίγνια σε νόμιμες ιστοσελίδες, με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server), ο οποίος κατασχέθηκε.

paranom tzog kater3

Στις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των συλληφθέντων, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, συμπεριλαμβάνονται και οι ημεδαποί ιδιοκτήτες των τριών καταστημάτων, που απουσίαζαν κατά τους ελέγχους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

επιστροφή στην κορυφή

xrysopoulos