Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Κοινωνικές δράσεις και εκδηλώσεις της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

23122017salonikadrasi006

Στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, σε συνέχεια των κοινωνικών της δράσεων και στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, διοργάνωσε σειρά εκδηλώσεων με στόχο τη στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων και την ψυχαγωγία των παιδιών.

Συγκεκριμένα, το ένστολο και πολιτικό προσωπικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενο με ενθουσιασμό στο κάλεσμα για εθελοντική προσφορά ειδών, συγκέντρωσε μεγάλες ποσότητες τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών.

Σε μια συμβολική κίνηση:

Την Τετάρτη 20-12-2017, ο Α΄ Βοηθός Γ.Α.Δ.Θ. Ταξίαρχος Μιλτιάδης Πουρσανίδης ως εκπρόσωπος του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία αστυνομικού προσωπικού και από την μπάντα του Τμήματος Μουσικής Αστυνομίας, η οποία παιάνιζε τα κάλαντα και άλλες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες παρέδωσαν τα συγκεντρωθέντα είδη στο Ινστιτούτο Αναπτυξιακής Αποκατάστασης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας και

Την Παρασκευή 22-12-2017, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Δούβαλης ως εκπρόσωπος του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία προσωπικού της Γ.Α.Δ.Θ. παρέδωσαν τα συγκεντρωθέντα είδη στο Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων ¨Φάρος του Κόσμου¨ της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

Η συμβολική εθελοντική προσφορά έγινε δεκτή με ιδιαίτερη χαρά τόσο από τα παιδιά όσο και από το προσωπικό των Ιδρυμάτων, οι οποίοι εξέφρασαν τις θερμές τους ευχές και ευχαριστίες.

Την Κυριακή 10-12-2017, στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, παρουσιάστηκε με επιτυχία, για τα παιδιά του προσωπικού όλων των Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ., η θεατρική παράσταση με τίτλο «ΕΛΙΖΑ». Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Φώτιος Δομζαρίδης, οι οποίοι απηύθυναν ευχές στα παιδιά και τους γονείς που τα συνόδευαν, ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης προσφέρθηκαν δώρα στα παιδιά.

23122017salonikadrasi004

Τέλος, την Πέμπτη 21-12-2017, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Φώτιος Δομζαρίδης, συνοδευόμενοι από τον Ιατρό Αστυνομικό Υποδιευθυντή Αθανάσιο Οικονόμου του Κεντρικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης και από αντιπροσωπεία του προσωπικού της Γ.Α.Δ.Θ. επισκέφτηκαν αστυνομικούς που νοσηλεύονται στο 424 Γ.Σ.Ν. Θεσσαλονίκης.

Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος μετέφερε τις θερμές ευχές της Ηγεσίας και πρόσφερε συμβολικά δώρα στους νοσηλευόμενους αστυνομικούς στους οποίους ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας τους.

επιστροφή στην κορυφή