xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Η παιδική γιορτή του Συλλόγου Εμπόρων & Επαγγελματιών Ν. Μουδανιών (φωτο)

gior2

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου η παιδική γιορτή που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εμπόρων & Επαγγελματιών Νέων Μουδανιών!

 

Στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών και στο χώρο του φουαγιέ, τα παιδιά των εμπόρων και επαγγελματιών της πόλης μας αλλά και οι φίλοι τους, πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα σε μια εκδήλωση που τα είχε όλα!

Τα παιδιά απασχολήθηκαν ευχάριστα και δημιουργικά από δύο διασκεδαστές που ήταν στην εκδήλωση, έπαιξαν,  τραγούδησαν, χόρεψαν, έφτιαξαν ζωγραφιές και έγραψαν γράμματα στον Αη Βασίλη και φυσικά όσοι ήθελαν βάφτηκαν χριστουγεννιάτικα. Η μουσική σε ξεσήκωνε να διασκεδάσεις και ένωσε όλα τα παιδιά σε μια όμορφη παρέα. Τα γέλια και οι χαρούμενες φωνές των παιδιών.  ήταν ο καλύτερος τρόπος να αποχαιρετήσουμε την χρονιά που φεύγει σε λίγες ώρες.

Λίγο πριν λήξει η εκδήλωση τα παιδιά κεράστηκαν από τον μπουφέ που είχε στηθεί και πήραν το δωράκι που είχε ετοιμάσει ο Σύλλογος Εμπόρων & Επαγγελματιών Ν. Μουδανιών.

Εμείς από το Halkidikifocus να ευχηθούμε να καθιερωθεί η γιορτή αυτή που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εμπόρων & Επαγγελματιών Ν. Μουδανιών  και να ξανασυναντηθούμε του χρόνου με ακόμα περισσότερα παιδιά!  

gior6

gior1

gior

gior3

gior4

gior5

Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017 17:10
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2