Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Πτώση δέντρων στη Θεσσαλονίκη

PTWSH DENTRA PY

Προβλήματα από τους ισχυρούς ανέμους

Θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι πνέουν από τη νύχτα στη Θεσσαλονίκη. Η πυροσβεστική δέκτηκε δέκα κλήσεις, τα ξημερώματα, για βοήθεια ενώ σε τρεις περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβει καθώς ισάριθμα δέντρα «υπεκυψαν» στη μανία των δυνατών ανέμων. Πυροσβέστες απομάκρυναν τα δέντρα που είχαν καταπέσει στην οδό Ολύμπου, στο κέντρο της πόλης, στην οδό Π. Συνδίκα και Λ. Παπαναστασίου.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης πνέουν άνεμοι 8 μποφόρ ενώ οι ριπές τους αγγίζουν κατά διαστήματα, στην περιοχή γύρω από το αεροδρόμιο έως και τα 9 μποφόρ.

Παρά το γεγονός ότι αρκετές πρωινές πτήσεις πραγματοποιήθηκαν από το αεροδρόμιο Μακεδονία, οι δύο πτήσεις της Turkish Airlines από και προς την Κωνσταντινούπολη ακυρώθηκαν ενώ σε αρκετές προγραμματισμένες πτήσεις υπάρχουν καθυστερήσεις.

Δυνατοί άνεμοι, αλλά μικρότερης έντασης, πνέουν σε όλα τα ηπειρωτικά της Μακεδονίας και της Θράκης, όπως και στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Οι μετεωρολόγοι αναμένουν εξασθένηση των ανέμων από το απόγευμα.

Προσοχή χρειάζεται στις μετακινήσεις πεζών και οχημάτων λόγω της παράσυρσης δεκάδων κάδων σκουπιδιών και άλλων αντικειμένων.

επιστροφή στην κορυφή