ΡΟΗ 24/7:

Κοπή βασιλόπιτας Ελληνικής Ομοσπονδίας Πεντάθλου

eomop

Βράβευση κορυφαίων αθλητών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βράβευση των κορυφαίων αθλητών του 2017, καθώς και η κοπή της πίτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου. Το αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής γέμισε με αθλητές και φίλους των αθλημάτων που προάγει η ομοσπονδία και χειροκρότησαν τους πρωταγωνιστές της χρονιάς που πριν λίγες ημέρες τελείωσε.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΕ Μανώλης Κολυμπάδης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο ασημένιος Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης, μέλη της ολομέλειας της ΕΟΕ, άνθρωποι του αθλητισμού και εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων.

Την εκδήλωση παρουσίασε η γνωστή δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και έμεινε σε όλους χαραγμένο τα ενθαρρυντικά σχόλια προς την ομοσπονδία μας. Ο «δικός μας» Σπύρος Καπράλος που πρωτομπήκε στην ΕΟΕ από το Μοντέρνο Πένταθλο, τα κολακευτικά σχόλια του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού που εξήρε την προσπάθεια και την σκληρή και συστηματική δουλειά της ομοσπονδίας μας, χαρακτηρίζοντας την ΕΟΜοΠ παράδειγμα προς μίμηση, ενώ παραδέχτηκε ότι τα χρήματα που παίρνει η ομοσπονδία είναι λίγα για να λειτουργήσει σωστά η ανάπτυξη δύο Ολυμπιακών Αθλημάτων. Ακόμη κι ο Σπύρος Γιαννιώτης που έχει βραβευθεί άπειρες φορές ανέφερε τη συγκίνησή του, καθώς ήταν η πρώτη φορά που βραβεύτηκε από μία άλλη ομοσπονδία εκτός της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, ενώ τόνισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της ΕΟΜοΠ για τους αθλητές που θέλουν να μάθουν τα μυστικά της κολύμβησης και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Από τη μεριά των αθλητών ο πρωταθλητής του Μοντέρνου Πεντάθλου και του Laser Run Αλέξανδρος Πανταζίδης ζήτησε την επαναφορά του συνόλου των εγκαταστάσεων στο Γουδή, στη χρήση των πενταθλητών.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τάσος Πανταζίδης αναφέρθηκε στο 2017 και την πρωτοφανή ανάπτυξη που είχαν τα τρία αθλήματα που προάγει η ομοσπονδία.

Οι Βραβευόμενοι

Η ελληνική ομοσπονδία βράβευσε τον Γιώργο Αλικάκο για την συνεισφορά του στο Μοντέρνο Πένταθλο, τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό για τη διαχρονική του στήριξη στις Ομοσπονδίες των ερασιτεχνικών αθλημάτων και την προσήλωσή του στην αναβάθμιση των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων και του αντιντόπινγκ., καθώς και τον Σπύρο Γιαννιώτη για τη συνολική του προσφορά στον αθλητισμό και για το παράδειγμα αθλητικού πνεύματος που μεταφέρει στους νέους αθλητές και αθλήτριες.

Επίσης βραβεύτηκαν οι:

Tatiana Ardabyeva (Γενική Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μοντέρνου Πεντάθλου)
Καλογερόπουλος Δημήτρης (Για τη σχεδίαση του σήματος της WRL)
Χρυσανθακόπουλος Αντώνης (Για τη σημαντική συμβολή του στην επιτυχία των αγώνων Laser Run στην Ελλάδα)
Μπακατσέλος Γιάννης (Για τη σημαντική συμβολή του στη λειτουργία των Σωματείων της ΕΟΜοΠ και τη στήριξη στην ανάπτυξη των αθλημάτων μας)
Παυλίδης Γιώργος (Για τη συνολική προσφορά του στο άθλημα του Μοντέρνου Πεντάθλου)
Παπαγεωργίου Μαρίνα (Για την συνολική προσφορά της στην ανάπτυξη του μοντέρνου πεντάθλου)
Anfissa Kasyanova (Για τη σημαντική συμβολή του στην επιτυχία των αγώνων Laser Run στην Ελλάδα)
Κρομμύδας Βασίλης (Για τη συνολική προσφορά του στο άθλημα του τριάθλου)
Μάθιου Άσχιλλ (Για τη συνολική του προσφορά στα αθλήματα της ΕΟΜοΠ)
Γκαβέρα Νίκη (Για τη συνολική προσφορά της στον αθλητισμό)
Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος (Για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη των αθλημάτων της ΕΟΜοΠ)
Γαρέφης Χρήστος (Για την επιτυχημένη διεθνή παρουσία του στο άθλημα του Τριάθλου)
Ζεμαδάνης Κωνσταντίνος (Για την επιτυχημένη διεθνή παρουσία του στο άθλημα του Τριάθλου)
Μάνια Μπίκοφ (Για την προσφορά της στον άνθρωπο και στον αθλητισμό)
Παγκοζίδης Δημήτριος (Κορυφαίος αθλητής ράγκμπυ λιγκ κατά τα έτη 2016 και 2017)
Καρεφίλης Παναγιώτης (Για την εξαίρετη απόδοσή του ως αθλητή ράγκμπυ λιγκ και αρχηγού της Εθνικής Ομάδας κατά τα έτη 2016 και 2017)
Γυναικεία Ομάδα ράγκμπυ Λιγκ (Πυρρίχιος Ασπροπύργου)
Παιδική Ομάδα ράγκμπυ Λιγκ (ΑΕΚ Κοκκινιάς)
Για το αθλητικό πνεύμα που επιδεικνύουν στα γήπεδα και τη στήριξή τους προς την Ομοσπονδία και τα αθλήματα του ράγκμπυ λιγκ και του ράγκμπυ παραλίας κατά τα έτη 2016 και 2017 (Α.Ο.Καβάλα)
Διεθνείς διαιτητές Ράγκμπυ Λιγκ (Βασίλης Τσαγκάνης, Μανώλης Μερεμέτης)
Εθνική Ομάδα Ράγκμπυ Λιγκ (Μάθιου Άσχιλλ, Διαμαντίδης Βασίλης, Ψαράκης Ανδρέας, Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Παγάνογλου Γιάννης, Καλογερόπουλος Δημήτρης, Hλίας Κωνσταντίνος, Ρούσσος Κώστας, Καρεφίλης Παναγιώτης, Ασλάνογλου Γιώργος, Παπαδόπουλος Στάθης, Λειβαθινός Νίκος, Μπασάκος Γιώργος,
Κεσκίνης Νίκος, Ρέρρης Κώστας, Γιαννημάρας Γιάννης, Ματζάνας Σπύρος, Χερουβής Κυριάκος, Γάτος Ηλίας,Γκούμας Αλέξανδρος, Δοκουσλής Βασίλης, Κεσίδης Αλέκος, Κουλούβαρδης Βαγγέλης, Κωνσταντινίδης Θοδωρής, Παγκοζίδης Δημήτρης, Σπετσιώτης Κυριάκος, Στεφανίδης Κώστας, Γιάννης Ζάχος.

Κορυφαίοι 2017

Πρωταθλητής Μοντέρνου Πεντάθλου 2017 (Πανταζίδης Αλέξανδρος)
Πρωταθλήτρια Μοντέρνου Πεντάθλου 2017 (Τσολάκη Κωνσταντίνα)
Πρωταθλητής Laser Run Ανδρών 2017 (Πανταζίδης Αλέξανδρος)
Πρωταθλήτρια Laser Run Γυναικών Κ 17 2017 ( Κουγιούφα Ναταλία)
Πρωταθλητής Μ.Π. Νέων Ανδρών 2017 (Δημητρόπουλος Γεράσιμος)
Πρωταθλήτρια Μ.Π. Νέων Γυναικών 2017 (Τσολάκη Κωνσταντίνα)
Πρωταθλητής Μ.Π. Εφήβων 2017 (Δημητρόπουλος Γεράσιμος)
Πρωταθλήτρια Μ.Π. Νεανίδων 2017 (Τσολάκη Κωνσταντίνα)
Πρωταθλητής Μοντέρνου Πεντάθλου Παίδων 2017 (Χασιάκος Χρήστος)
Πρωταθλήτρια Μοντέρνου Πεντάθλου Κορασίδων 2017 (Παπαδοπούλου Κατερίνα)
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ LASER RUN ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ19 (Κανιούρης Νικόλαος)

επιστροφή στην κορυφή