ΡΟΗ 24/7:

Τα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο του Ν.Τσίτσα

nikos tsitsas

«Έφυγε» τα ξημερώματα της Κυριακής

Τα συλλυπητήρια για το θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Τσίτσα που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής εκφράζει ο πολιτικός κόσμος.

Τα μηνύματα του πολιτικού κόσμου

«Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, μέλους της δημοσιογραφικής οικογένειας, του Νίκου Τσίτσα. Επί σειρά ετών υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια το δημοσιογραφικό λειτούργημα. Δυστυχώς, έφυγε ένας ακόμη δημοσιογράφος πρόωρα από τη ζωή» αναφέρει ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ «εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Τσίτσα που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ο Νίκος Τσίτσας ήταν πολιτικός συντάκτης, που τον διέκρινε η εργατικότητα και η αγάπη για το επάγγελμά του και είχε πολλά ακόμα να προσφέρει στη δημοσιογραφία. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του».

Θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Τσίτσα εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, με σχετική ανακοίνωση.

«Ο Νίκος Τσίτσας ξεχώρισε για το ήθος, τη συνέπεια και την αφοσίωσή του στο ρεπορτάζ. Ο θάνατός του αφήνει τον δημοσιογραφικό και τον πολιτικό κόσμο φτωχότερο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του» αναφέρει.

«Η δημοσιογραφική οικογένεια έγινε φτωχότερη αφού έφυγε πρόωρα από τη ζωή άλλο ένα εκλεκτό της μέλος. Ο Νίκος Τσίτσας στην επαγγελματική του πορεία ασχολήθηκε με το πολιτικό ρεπορτάζ και ξεχώρισε για το ήθος, την ευπρέπεια και τον επαγγελματισμό του. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

«Ο Νίκος Τσίτσας υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με πάθος, ήθος και αφοσίωση. Ήταν ακούραστος, εργατικός, μαχητικός, αποκαλυπτικός. Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο καλό ρεπορτάζ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του» τονίζει στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

«Ένας νέος άνθρωπος, πολιτικός συντάκτης επί σειρά ετών σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ο Νίκος Τσίτσας που υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με πάθος και συνέπεια έφυγε πρόωρα από τη ζωή σήμερα. Όσοι τον γνωρίσαμε εκτιμήσαμε, την ευρύτητα της σκέψης του, την εργατικότητά του, τον επαγγελματισμό του και τη συνέπεια στις ιδέες του» αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμά της η ΔΗΜΑΡ.

«Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια του και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους συναδέλφους του» καταλήγει.
in.gr

επιστροφή στην κορυφή