Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Αλλαγή στο διαφημιστικό σποτ με τον Π. Ψωμιάδη... "Ζορό" (ΒΙΝΤΕΟ)

PSOM ZOR JUMB

Ύστερα από τις αντιδράσεις για τη μουσική υπόκρουση

Αποσύρθηκε και επανήλθε χωρίς μουσική υπόκρουση το διαφημιστικό των Jumbo για τις Απόκριες με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη σε ρόλο «Ζορό». Η μουσική του σποτ προκάλεσε αντιδράσεις και έτσι η εταιρεία ανακοίνωσε ότι προχωρά οικειοθελώς σε αντικατάστασή της.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης συνεχίζει όμως να πρωταγωνιστεί και το νέο σποτ αναρτήθηκε ήδη στα social media και στο You Tube, με το μήνυμα «Συνεχίζεται…».

«Είμαστε γρήγοροι, αλλά όχι και θεϊκά γρήγοροι! Το νέο “κομμάτι” της Πίτσας πρέπει να καλοψηθεί! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…», αναφέρεται στο κανάλι των Jumbo στο youtube.

Στην ανακοίνωση που είχε εκδώσει η εταιρεία ανακοινώνοντας την αντικατάσταση της διαφήμισης ανέφερε: «Τα καταστήματα Jumbo εκπροσωπώντας με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο τη βιομηχανία της χαράς δίνουν και φέτος δυναμικά το παρόν στην γιορτή των αποκριών. Με αφορμή το νέο μας διαφημιστικό σποτ για τις απόκριες στο οποίο πρωταγωνιστεί ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, διευκρινίζουμε ότι δεν είχαμε καμία πρόθεση σχολιασμού και εμπλοκής στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Το τραγούδι, όπως και το concept του διαφημιστικού σποτ επαναφέρει τον κ. Ψωμιάδη στο σκηνικό των αποκριών μέσω ενός χαρακτήρα που είχε υποδυθεί και στον παρελθόν. Κάθε άλλος συσχετισμός είναι ατυχής. Επιπλέον σημειώνουμε ότι η χρήση του τραγουδιού είναι καθόλα νόμιμη και έχουν εξασφαλιστεί τα δικαιώματα χρήσης από το συνθέτη / αποκλειστικό δικαιούχο.

Με στόχο ωστόσο την αποφυγή κάθε παρερμηνείας ή συσχετισμού, αποφασίσαμε οικειοθελώς να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση της μουσικής επένδυσης της διαφήμισης, και εν προκειμένω του τραγουδιού με το οποίο κλείνει το διαφημιστικό σποτ αναδεικνύοντας εμπράκτως την πρόθεσή μας για μη σύνδεση με πολιτικά κόμματα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ SPOT

επιστροφή στην κορυφή